Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVKOVIĆ IZJAVIO

'Osijek ima igrače za treće mjesto. Mierez je inferioran. Takvog platiš 500 tisuća i staviš 15 minuta'

Uzvratni susret Osijeka i Adane u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
29.08.2023.
u 13:13

Osijeku je dovođenje 26-godišnjeg argentinskog centarfora Ramona Miereza iz Alavesa za 2 i pol milijuna eura bila najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba. Za Osijek je nastupio 117 puta i zabio 42 gola, a za njega je interes pokazao i aktualni prvak Dinamo

Bivši vratar Dinama, Tomislav Ivković, komentirao je igru Dinama i transfere o kojima se spekulira. Osvrnuo se na dolazak Igora Bišćana, kao i igru Burne Petkovića te Martina Baturine. Osim toga, dotaknuo se Ramona Miereza. Brojni su smatrali da bi Dinamo mogao krenuti ka njegovom dovođenju, no izvori Osijeka su za VL potvrdili kako do tog potpisivanja neće doći.

"Točno je da su u ponedjeljak ispred GNK Dinamo u Osijeku boravili Darko Podnar, Dražen Miličević i Ives Čakarun vezano uz mogući transfer Ramona Miereza, no istu večer smo im zahvalili na interesu budući da smo kroz razgovor ostali daleko od iznosa kojeg očekujemo za našeg igrača. Kao ponajboljeg igrača NK Osijek i cijele lige za njega kontinuirano postoji puno interesa, ali u ovom trenutku Ramon Mierez nije na prodaju", poslali su nam iz kluba izjavu člana Uprave NK Osijeka Vladimira Čohara.

GALERIJA Nezaboravna utakmica u Kranjčevićevoj: Osijek i Lokomotiva u šestom kolu HNL-a

Uzvratni susret Osijeka i Adane u 3. pretkolu Konferencijske lige
1/9

Osijeku je dovođenje 26-godišnjeg argentinskog centarfora iz Alavesa za 2 i pol milijuna eura bila najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba. Za Osijek je nastupio 117 puta i zabio 42 gola. Pretpostavlja se da bi hipotetski transfer stajao između pet i šest milijuna eura i tako bio najskuplji unutar HNL-a. Ivković pak smatra da taj posao nema nikakvog smisla.

VEZANI ČLANCI:

"Osijek ima igrače za treće i četvrto mjesto. Imaju Caktaša i Lovrića. Mierez može igrati u Osijeku, ali u Dinamu ne može nikad. On igra dobro glavom, ali kad primi loptu, igra staje. Tehnički je inferioran. Loš je u suradnji. Jedino da ga uzme Dinamo da im uđe u zadnjih 15 minuta utakmice. Ali onda takvog igrača platiš 500 tisuća eura, a ne od tri do četiri milijuna", kazao je Ivković u HRT-ovoj emisiji Stadion.

VIDEO Štimac dao žestok intervju: 'Nisam došao lizati stražnjice. Moram reći istinu. Suočite se s njom'

Komentara 5

ST
starsandstripes
13:25 29.08.2023.

ovaj ivković sve zna..čudim se da ga nitko ali bas nitko netreba za trenara

DA
darkog
02:20 31.08.2023.

Kada se pretjeruje onda se pretjeruje do daske. Mierez najbolji igrač Osjeka( o tome se još i može razgovarati) ali najbolji igrač lige - e to je pretjerivanje na kvadrat. Objektivno nije niti među 10 najboljih igrača lige, a kamoli najbolji. Najbolji je možda u guranju i glumljenju ali najbolji igrač lige niti slučajno.

Avatar Stradun
Stradun
15:52 29.08.2023.

Ne slažem se s bivšim vratarom. Mierez je dobar napadač. Kad je imao s kim igrati ,u Osijeku, bio je 2020/21 prvi strijelac lige. Jamačno bi opet zablistao u Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije