Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TRANSFERA

VL doznaje: Ništa od transfera Miereza u Dinamo, plavi su ponudili daleko od traženog novca

Uzvratni susret Osijeka i Adane u 3. pretkolu Konferencijske lige
Davor Javorovic/PIXSELL
23.08.2023.
u 12:51

Isto tako, Kristijan Fućak je na duže vrijeme izvan stroja, neće ga biti oko šest mjeseci stoga nema nikakvog smisla da Osijek proda glavnog i jedinog centarfora u Maksimir.

Hrvatskim medijskim eterom prostrujila je vijest kako će sjajni napadač Osijeka, Ramon Mierez, pojačati zagrebački Dinamo te postati jedan od najvećih transfera u povijesti kluba. Odmah smo kontaktirali prvoligaša s Drave iz kojeg su jasno poručili kako nema šanse da se taj posao realizira, dakle Mierez ne ide u Maksimir. 

Neki su u kombinacije dovodili i Frana Brodića iz Varaždina, ali čini se kako je i to nemoguća opcija, kažu nam da je to 'miljama daleko' od neke stvarnosti. Mierez je nastavio dobar golgeterski učinak od prošle sezone kada je postigao 12 pogodaka u HNL-u, trenutno je na tri pogotka, a kao i uvijek maksimalno se trudi na terenu i stalna je napast za protivničku obranu. 

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, Kristijan Fućak je na duže vrijeme izvan stroja, neće ga biti oko šest mjeseci stoga nema nikakvog smisla da Osijek proda glavnog i jedinog centarfora u Maksimir. Ivica Kulešević je za Glas Slavonije najavio kako bi još voljeli dovesti tri ili četiri igrača, dvojicu braniča te po jednog veznog i napadača. Povodom ovih nagađanja, oglasili su se i bijelo-plavi.

- Točno je da su u ponedjeljak ispred GNK Dinamo u Osijeku boravili Darko Podnar, Dražen Miličević i Ives Čakarun vezano uz mogući transfer Ramona Miereza, no istu večer smo im zahvalili na interesu budući da smo kroz razgovor ostali daleko od iznosa kojeg očekujemo za našeg igrača. Kao ponajboljeg igrača NK Osijek i cijele lige za njega kontinuirano postoji puno interesa, ali u ovom trenutku Ramon Mierez nije na prodaju - poslali su nam iz kluba izjavu člana Uprave NK Osijeka Vladimira Čohara.

Komentara 6

EJ
ejStef
13:53 23.08.2023.

Prije bi trebalo probati zadržati Petkovića, makar je to vjerojatno nemoguća misija. Kada protivnik blokira Mišića, onda se Petković spusti u sredinu i razigrava krila. Ako njega striktno čuvaju, onda su drugi igrači slobodni i mogu nešto napraviti...

EJ
ejStef
17:16 23.08.2023.

Nije Mierez za Dinamo. Eventualno za HNL, no protiv malo jače ekipe njega nema. Ne mogu oni dovesti igrača ranga Petkovića, niti ranga Drmića za tih 3 mil. koje forsiraju... Dajte Petkoviću to što je tražio (koliko su bile informacije, traži ispod 1 mil. € godišnje, manje od Drmića) i imate što ne možete dobiti ispod 8-10 mil. kada bi išli sada tražiti.

DM
drago.miota
16:24 23.08.2023.

pa Mierez nije za Dinamo prosječan igrač ja bi bio zadovoljan kad nebi dolazio pravog napadača treba tražiti vadi dati 5,6 milja bolje nego on!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije