Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 46 GODINA

Oproštaj od Gradskog vrta: Osječani u kolonama za ulaznice uoči posljednje utakmice

Osijek: Počela je prodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek - HNK Rijeka
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/7
24.05.2023.
u 13:37

Poznato je da će prije utakmice na teren izaći klupske igračke i trenerske legende, a Kohorta će dodijeliti nagradu najboljem igraču po svom izboru

Nogometaši Osijeka u subotu od 19 sati igraju svoju posljednju utakmicu na Gradskom vrtu protiv Rijeke u zadnjem kolu SuperSport HNL-a. Bit će to oproštajna utakmica od stadiona koji je bijelo-plavima bio dom 46 godina. Navijači koji žele biti dio povijesnog oproštaja od kultnog stadiona  od jutra stoje u redu za kupnju ulaznica, a prvih 5000 koji kupe ulaznicu dobit će i prigodni šal za oproštaj od Gradskog vrta s motivima stadiona.

Ulaznice je moguće kupiti kod zapadne tribine stadiona od srijede do petka od 10 do 18 sati i u subotu od 10 do 20 sati, a u subotu će se u slobodnoj prodaji moći kupiti oproštajni šal. Na službenoj stranici kluba u fokusu su fotografije kolone navijača koji čekaju u redu za ulaznice.

GALERIJA - Kolona navijača kupuje ulaznice za posljednji susret na Gradskom vrtu

Osijek: Počela je prodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek - HNK Rijeka
1/7

Klub je organizirao i program oproštaja s Gradskim vrtom koji je započeo u utorak predstavljanjem knjige „Život na Gradskom vrtu“ osječkog autora Tomislava Buljubašića u kojoj je na 278 stranica opisana povijest NK Osijeka i stadiona u Gradskom vrtu.

Program oproštaja nastavlja se u četvrtak kada je na redu druženje igrača s navijačima na osječkom Trgu slobode. Kakav će program biti na dan utakmice još nije otkriveno, no zna se da će prije utakmice na teren izaći klupske igračke i trenerske legende, a Kohorta će dodijeliti nagradu najboljem igraču po svom izboru.

VEZANI ČLANCI:

Od iduće sezone bijelo-plavi igrat će na Pampasu (službeni naziv Opus Arena), najmodernijem stadionu u Hrvatskoj koji će ući u Fifinu najvišu, 4. kategoriju u koju spadaju i Camp Nou, Santiago Bernabeu, Old Trafford…

Na Gradski vrt preselit će se nogometašice ŽNK Osijek koje su ovog vikenda slavile 24. titulu državnih prvakinja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije