Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalan gost

Đoković Hrvatsku ne pušta: Objavio je novu prekrasnu razglednicu iz Lijepe Naše

Novak Đoković
Foto: instagram.com/djokernole
01.08.2019.
u 09:28

Fotografija je u sat vremena od objave skupila više od 75 tisuća lajkova, pa je tako Đoković još jedanput napravio prekrasnu promociju Hrvatskoj u jeku turističke sezone.

Premda se već danima nalazi u španjolskoj Marbelli, gdje se uz Gorana Ivaniševića priprema za US Open, ponajbolji svjetski tenisač Novak Đoković još se jedanput fotografijom vratio u Hrvatsku gdje je donedavno ljetovao s obitelji.

Srpski tenisač objavio je novu razglednicu iz Lijepe Naše na svom profilu na Instagramu, na društvenoj mreži na kojoj ga prati preko šest milijuna ljudi.

Fotografija je u sat vremena od objave skupila više od 75 tisuća lajkova, pa je tako Đoković još jedanput napravio prekrasnu promociju Hrvatskoj u jeku turističke sezone.

Svojim je obožavateljima dosad predstavio Oliverovu pjesmu i kristalno čisto more, a u posljednjoj je objavio dao naznačiti kako mu je Hrvatska pružila idealno mjesto za odmor uz suprugu Jelenu, ali i priliku za rekreaciju.

Podsjetimo, Đoković je odmarao na Korčuli, a sudeći i po najnovijoj objavi, mjesto je upamtio samo po dobrom. Da bi ga ovdašnji ljudi ponovno rado vidjeli, svjedoče i komentari priloženi uz fotografiju.

Pojedini su mu poručili da će ovdje uvijek biti dobrodošao gost te su ga pozvali da obiđe i njihova mjesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kayak team #tbt 🚣‍♀️😎❤️❤️❤️ @jelenadjokovicndf

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
10:49 01.08.2019.

Kako ste naporni s njim...

Avatar rubinet
rubinet
10:51 01.08.2019.

Znade li taj da pliva i gnjura?

Avatar VinkoL
VinkoL
16:33 01.08.2019.

Vl=vlaški list! 213. dan u godini - 913. članak o džokoviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije