Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemogući australac

Đokovićev neprijatelj broj jedan ekspresno odgovorio Ivaniševiću

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.07.2019.
u 11:54

- Ne bih o Kyrgiosu razgovarao kao o zločestome dečku svjetskoga tenisa, radije bih ga nazvao čovjeku snažnoga karaktera. Nick je posebna osoba, ali je njegovo prisustvo dobro za tenis - kazao je, između ostaloga, Zec

Nick Kyrgios, autralski tenisač koji se svako toliko nađe u središtu nekog incidenta, brzo je odgovorio Goranu Ivaniševiću nakon što je Zec dao komentar na račun njegova karaktera i igre. 

Ivanišević je, podsjetimo, upravo dao intervju za francuski portal Volimo tenis, tijekom kojeg su mu novinari Kyrgiosa nametnuli kao temu budući da je Australac u sukobu s Novakom Đokovićem.

Ipak, unatoč tome što je Đokovićev trener, Ivanišević je odlučio ne svrstavati se na bilo čiju stranu, a Kyrgiosa je opisao sljedećim riječima: 

- Ne bih o Kyrgiosu razgovarao kao o zločestome dečku svjetskoga tenisa, radije bih ga nazvao čovjeku snažnoga karaktera. Nick je posebna osoba, ali je njegovo prisustvo dobro za tenis. Ono što me brine jest što Kyrgios ima dovoljno dara da postane broj jedan na svijetu.

Kada ga gledate, nikada ne znate što će sljedeće učiniti. Nepredvidiv je. U stanju je odigrati tri sjajna gema, a zatim odustati. Ne mogu ni zamisliti kako bi mu izgledala karijera da je ozbiljniji - kazao je Ivanišević i odgovorio na pitanje bi li mogao trenirati Australca.

- Doista ne znam što bih mu rekao da sam mu trener - odgovorio je Zec, na što se Australac osvrnuo sa svom profilu na Twitteru:

- Ne znam ni ja - napisao je Kyrgios i uz objavu postavio emotikon koji plače od smijeha.

Komentara 7

MI
miran
12:37 31.07.2019.

Opet dajete pozornost njegovim idiotarijama. Izgleda da on vama vise treba nego tenisu uopce.

Avatar Klint
Klint
12:22 31.07.2019.

Komentar mu je jači 😂

KI
kimi
14:08 31.07.2019.

Momak je prvo sam sebi najveći neprijatelj. A za Novaka mu je lako, neka uzme reket u ruke pa neka mu izađe na crtu ali problem je što to mora da se zasluži. Do sada je sa svojih 24 godine jedino uspeo da za tri godine sa 13. padne na 52.mesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije