Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRCE VUČE PREMA SPLITU

Nova zvijezda Dinama srčano je navijala za Hajduk! Evo što je Drmić pričao o bijelima 2014.

Foto: GNK Dinamo
1/4
07.06.2022.
u 21:55

U splitski se klub učlanio kad i Ivan Perišić, odmah nakon što su to učinili Edin Džeko i Senijad Ibričić.

Josip Drmić (29) potpisao je za Dinamo i priključit će se pripremama već sredinom lipnja, što je za hrvatskog prvaka odlična vijest s obzirom da se radi o drugom najbolje strijelcu Prve HNL prošle sezone. U leđa je gledao samo Marku Livaji, nogometašu kluba za koji Švicarac hrvatskih korijena navija od najranijih dana.

Mogli biste se sad zapitati kako je to moguće, ali jest. U srpnju 2014. se učlanio u Hajduk, zajedno s Ivanom Perišićem. Učinio je to nakon bosanskohercegovačkog reprezentativaca Edina Džeke i sad umirovljenog Senijada Ibričića. Ovako je tim povodom govorio Drmić:

- Još sam odmalena počeo pratiti Hajduk, dolazio sam na Poljud gledati svoje bijele. Kao što je moj otac mene naučio voljeti Hajduk, tako ću i ja svoju djecu...

Foto: GNK Dinamo

No, srce nije uvijek vodilja u životu, posebno kad se radi o profesionalnom sportu. Kroz posljednjih osam godina, Drmić je prošao Bundesligu i Premiership, no tek je u Rijeci pronašao izgubljenu formu. Zato ponudu Dinama nikako nije mogao odbiti, posebno jer ga njegov Norwich ionako nije želio dogodine. Što mu nije teško palo s obzirom da je taj klub ponovno ispao u drugi rang engleskog nogometa.

- Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Dinamo je hrvatski prvak, najbolji hrvatski klub, kontinuirano osvaja trofeje u domaćim natjecanjima i nastupa redovito u europskim natjecanjima. Ove sezone prvenstvo je bilo iznimno napeto, podignuta je kvaliteta igrača i momčadi, završnica je bila jako zanimljiva i pomalo neizvjesna, ali Dinamo je ipak na kraju zasluženo proslavio naslov i potvrdio koji je najbolji klub u Hrvatskoj - kazao je Drmić nakon službenog potpisa ugovora sa zagrebačkim plavima.

>>> Dinamovci nakon pobjede nad Hajdukom

Ključne riječi

Komentara 10

BL
Blatina19
22:43 07.06.2022.

Vl ljut sto je dinamo doveo pravo pojacanje

RA
radolizem
22:17 07.06.2022.

Jedno su emocije, a drugo posao! Kao da Livaja ne bi otišao u Sevillu da ga traže.

DU
Deleted user
11:20 08.06.2022.

čime se ovi hajdukovci ponose! ha, ha, to su sretni ljudi, malo im za sreću treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije