Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevi i sinovi

Nogometne dinastije u Hrvatskoj: Kakav otac, takav sin

Zlatko i Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.04.2015.
u 15:40

Kranjčari su svakako naša najpoznatija nogometna obitelj. Otac Zlatko Dinamova je legenda koja je s klubom osvojila slavni naslov 1982. godine

Mladi Hajdukov vratar Ivo Grbić zablistao je u nedjelju u Koprivnici i očekuje se da će biti novi izdanak odlične Hajdukove golmanske škole, piše Goal.com. Otac mu je bio predsjednik Hajduka, pa smo mi zavirili u najpoznatije hrvatske nogometne dinastije...

Roko (15) i Martin (12) Baturina

Sinovi Mate Baturine, legendarnog napadača Šibenika, Zagreba, Hajduka, Zadra i nekoliko inozemnih klubova, Roko (15) i Martin (12) na meti su brojnih europskih klubova. Među kojima i – Barcelone!

Igor, Zvonko i Alen Pamić

Pamići su najmnogobrojnija hrvatska nogometna obitelj. Otac Igor igrao je za hrvatsku reprezentaciju i Dinamo te u Francuskoj, Austriji i Njemačkoj. Njegov pokojni sin Alen te Zvonko igrali su kod oca u Karlovcu, a Zvonko je i danas s njim u Istri.

Zlatko i Niko Kranjčar

Kranjčari su svakako naša najpoznatija nogometna obitelj. Otac Zlatko Dinamova je legenda. S klubom je osvojio slavni naslov 1982. godine. Cico je bio i Dinamov trener te izbornik hrvatske reprezentacije. U njegovoj eri "desetku" u nacionalnoj momčadi igrao je Niko Kranjčar, koji sad igra u QPR-u. Igrao je za još dva engleska kluba i u kijevskom Dinamu.

A koje su ostale najpoznatije hrvatske nogometne dinastije, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Pogledajte tko su tragičari i junaci ove sezone!

Komentara 3

SP
Spok
19:20 27.04.2015.

A TI SI RETARDIRAN!

MA
mamunamegalo
18:24 27.04.2015.

znači i mlađi je pijanac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije