Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UTAKMICI LIGE PRVAKA

Nijemci i Francuzi radili nerede u Marseilleu, bacali baklje i nacistički pozdravljali

Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt
Foto: SEBASTIAN GOLLNOW/DPA
1/2
13.09.2022.
u 23:10

Prve bengalke lansirane su s parkirališta na kojem je smješteno više od 3000 njemačkih navijača u smjeru North Benda, gdje se okupljaju najvatreniji navijači OM-a.

Navijači Marseillea i Eintrachta iz Frankfurta bacali su dimne bombe i bengalke na stadionu Vélodrome nekoliko minuta prije početka utakmice Lige prvaka između ove dvije momčadi.

Prve bengalke lansirane su s parkirališta na kojem je smješteno više od 3000 njemačkih navijača u smjeru North Benda, gdje se okupljaju najvatreniji navijači OM-a.

Francuzi su odgovorili također lansiranjem nekoliko dimnih bombi i bengalki ka njemačkim navijačima, koji su u pratnji policije sigurno stigli na Vélodrome. Utakmica između dvije momčadi je klasificirana kao visokorizična.

Unutar stadiona njemački navijači su nacistički pozdravljali na tribini za posjetitelje, navela je policija.

Od ponedjeljka navečer navijači iz Frankfurta i Marseillea pokušali su se sukobiti u središtu grada,uhićeno je osam osoba, uključujući jednog Nijemca, većina njih zbog nošenja oružja. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije