Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predator

'Nakon poraza od Miočića shvatio sam neke stvari, sada sam iskusniji'

Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Screenshot
1/5
29.10.2019.
u 13:08

Predator još od pobjede nad Juniorom dos Santosom ne može ugovoriti borbu. Jednostavno, svi su potencijalni protivnici zauzeti, a sami vrh kategorije (Miočić i Cormier) radi na svom međusobnom okršaju....

Stipe Miočić je nakratko zaustavio 'hype', ali Francis Ngannou se vratio sa stilom, nanizao tri ekspresne pobjede nokautom i ponovno opravdao titulu najstrašnijeg udarača u teškoj kategoriji. No, on danas ima jedan veliki problem, piše Figtsite.

Naime, Predator još od pobjede nad Juniorom dos Santosom ne može ugovoriti borbu. Jednostavno, svi su potencijalni protivnici zauzeti, a sami vrh kategorije (Miočić i Cormier) radi na svom međusobnom okršaju...

Stipe Miočić i Francis Ngannou
1/7

Francisov cilj je titula, kao što je i uvijek bio, a to bi jednog dana moglo značiti njegov novi susret sa Stipom Miočićem. A upravo je aktualni prvak bio tema njegovog razgovora s MMA Fightingom.

Ngannou vjeruje kako je u meču sa Stipom zaradio zlata vrijedno iskustvo koje mu je pomoglo da izraste u još boljeg i opasnijeg borca.

- Nitko ne želi gubiti, ali vjerujem kako je meni u jednom trenutku trebala takva borba. Prije ili kasnije, suočio bih se s nekim poput njega. Moj je uspon bio jako, jako brz i nisam imao vremena da do kraja shvatim neke stvari. Iako sam tada bio prvi izazivač, i dalje sam imao osjećaj da ne razumijem mnogo stvari. Postojalo je puno detalja u ovom sportu o kojima nisam imao znanja. Ta borba protiv Stipe dozvolila mi je da shvatim puno toga - rekao je Ngannou uz poruku da bi njegov drugi napad na titulu donio drugačiju priču:

- Sad sam puno iskusniji i razumijem više toga - zaključio je Predator.

Unatoč slabijem iskustvu, Ngannou je bio favorit uoči okršaja sa Stipom, ali američko-hrvatski borac tada je svima pokazao da su ga još jednom podcijenili i u Bostonu 2018. odnio dominantnu pobjedu sudačkom odlukom.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
13:23 29.10.2019.

Još si mlad, naučit ćeš ti još mnogo toga iz narednih poraza !

SX
sudbina x
13:36 29.10.2019.

Neznam zašto misli da je samo on nešto naučio...Naučio je puno toga i Stipe nakon tog meča...

DD
dobar.d
14:58 29.10.2019.

Nakon slijedećeg poraza bit ćeš još iskusniji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije