Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNA ZA UTAKMICU S MARKOKOM

Hrvati donijeli najveću navijačku zastavu u Dohu, pregled na carini, duža je od 200 metara!

storyeditor/2022-11-19/zastava.jpg
Foto: Privatni album
22.11.2022.
u 20:27

Zastava je sašivena u kolovozu u zagrebačkoj radionici CroSport Veza, a predstavljena je u kolovozu u Crikvenici na Ribarskom tjednu kao iznenađenje večeri.

U ponedjeljak je iz Zagreba krenula najveća navijačka zastava, a sada je stigla u Dohu. Ekipa iz Cirkvenice i Bribira u Dohu je donijela zastavu dugačku 201 metar i tešku 95 kilograma. Plan im je da zastavu postave na šetnici u starom dijelu Dohe.

– Što nas vodi? Ljubav prema domovini i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Skup je to sport, ali nije nam žao potrošiti kad su viši ciljevi u pitanju. Samo za prijevoz zastave platit ćemo osam do devet tisuća kuna. Zrakoplovna karta za svakoga od nas četvorice stoji 470 eura, i to u jednom smjeru. Za povratak ćemo vidjeti kad će se i kako dogoditi. Smještaj će nas stajati 100 dolara po danu i po osobi. Uz pomoć jednog prijatelja našli smo apartman tako da nećemo biti u kontejnerima. I da ne bude zabune, sve financiramo iz vlastitog džepa – rekao nam je nedavno poduzetnik Dado Čor.

Zastava je sašivena u kolovozu u zagrebačkoj radionici CroSport Veza, a predstavljena je u kolovozu u Crikvenici na Ribarskom tjednu kao iznenađenje večeri.

– Imali smo je i na utakmici Hrvatska – Danska u Maksimiru. A sad će uljepšati i neki trg u Dohi. Vidjet ćemo točno gdje, vjerojatno na nekoj šetnici u starom dijelu grada, tamo gdje će biti fan zona naših navijača, da malo još dodatno podebljamo euforiju – rekao nam je nedavno Čor.

Mihael Mikić objasnio zašto Hrvatskoj danas tako fale Olić i Mandžukić: 'Od jednog napadača očekujem eksploziju'

Kako bi je propustili iz zračne luke trebalo je ishoditi posebno odobrenje policije. Carinici nisu ništa htjeli prepustiti slučaju pa su pregledali zastavu. Morali su je cijelu odmotati pa opet spakirati, pišu 24 sata.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Komentara 12

Avatar Payback
Payback
22:45 22.11.2022.

Bravo dečki! Nek se vidi da nas ima!!

SL
slavenZadravec
21:50 22.11.2022.

Zastava je impresivna. Ipak, bilo bi ljepše da su ju razvili u nekoj zemlji gdje ženama nisu uskraćena osnovna ljudska prava (sloboda putovanja, udaja za osobu po izboru ....). Nadam se da će barem javno objaviti kako ta zastava ne znači da podržavaju državu, režim i diskriminacijske zakone u kojoj se trenutno nalazi.

BR
Brandfackel2
20:41 22.11.2022.

Bravo za ovu primorsku ekipu... Neka pati koga smeta.... Nek' vijori zastava (šahovnica)... Uvjeren sam da bi u gospodarstvu bili prepoznatljivi i uspješni kao u nogometu kada bi se riješili crvenog šljama i ostvarili ovu simbiozu domovinske i iseljene Hrvatske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije