Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI NA SP-U

VIDEO Navijač Hajduka iz Dohe: Hrvatska ide do kraja! Spavam u Abu Dhabiju, ovdje je preskupo

Navijač Hajduka i hrvatske reprezentacije u Dohi
Foto: Tomislav Dasović
1/3
22.11.2022.
u 18:08

- Cijeli aranžman je koštao manje nego u Rusiji. Nije malo novaca, ali nije ni toliko strašno kako se priča. Za smještaj, ulaznice i kartu negdje oko tri i pol tisuće eura - otkrio je drugi navijač.

Novinar Večernjeg lista Tomislav Dasović nalazi se u Dohi tijekom cijelog Svjetskog prvenstva pa tako i uoči prve utakmice hrvatske reprezentacije, sutrašnjeg okršaja protiv Maroka.

Na ulicama grada susreo se s raznim navijačima vatrenih te iskoristio priliku da porazgovara s nekima od njih.

Prvo je popričao s jednim optimističnim navijačem Hajduka, koji je obukao poznatu majicu s likom Miše Kovača. Predstavio se samo kao Buljubašić, a istaknuo da će prespavati u Abu Dhabiju jer mu je Doha preskupa

- Došli smo ovdje da Hrvatska bude prva. Mislim da bi ovaj put mogli u finalu iznenaditi. Ove tri u skupini ćemo dobiti. Onda se idemo doma malo odmoriti (nakon što ode na sve tri, op. a.) pa na finale. Mislio sam ostati ovdje u Dohi, ali skuplja je desetak puta nego što je prije bila. Hoteli su prije tisuću-dvije tisuće eura. Tako da mislim da ću ići do Abu Dhabija i tamo spavati i onda doći na utakmicu. Jeftinije je otići tamo. Spojiti ugodno s korisnim - ispričao je.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Sviđa mu se atmosfera dan prije premijerne utakmice vatrenih na Mundijalu. Kao navijaču Hajduka, je li mu Livaja najdraži u reprezentaciji?

- Dobro je, ovo što sam vidio danas dobro je. BIo sam u Rusiji, pobjeglo nam je zlato, ali mislim da ove godine neće. Modrić mi je najbolji igrač. I Livaja je dobar, ali Modrić je 'zakon'. 

22.11.2022., Qatar National Convention Centre, QNCC, Doha, Katar - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije dan uoci utakmice Hrvatska - Maroko na SP u Kataru. Izbornik Hrvatske Zlatko Dalic i Luka Modric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Josip iz Zagreba stigao je s ocem te prijateljem s Floride

- Prati Hrvatsku prošle godine od Europskog prvenstva i čest je gost u Hrvatskoj - predstavio je svog američkog suputnika. 

Veliki su navijači vatrenih. Za cijeli dolazak i smještaj dali su manje nego u Rusiji. 

- Već godinama i desetljećima pratimo reprezentaciju. Ja sam vječiti optimist i ostat ćemo ovdje kao i reprezentacija. Nadamo se da idemo do kraja kao i u Rusiji. Cijeli aranžman je koštao manje nego u Rusiji. Nije malo novaca, ali nije ni toliko strašno kako se priča. Za smještaj, ulaznice i kartu negdje oko tri i pol tisuće eura - zaključio je.

Komentara 6

DU
Deleted user
18:56 22.11.2022.

Mirna, turistička atmosfera, puno nacija, zastava, boja, nitko ne divlja.... Djeluje onako, globalno....

PR
Predaror
07:55 23.11.2022.

Ma katastrofa 315.000 kataraca ima 2,670.000 "robova". Srednji vijek. Katasreofa.

BE
bernard1234
00:15 23.11.2022.

ma zamisli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije