Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO UPRAVU

Mršić se preporodio otkad je napustio reprezentaciju: Klub ga želi za trenera i iduće szone

Split: Hrvatski košarkaši izgubili od Njemačke u napetoj završnici kvalifikacija za OI
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
06.04.2022.
u 23:34

Momčad iz grada Luga zauzimala je osmo mjesto prije nego je Mršić sjeo na klupu, a sada zauzima 10. mjesto među 18 klubova.

Hrvatski košarkaški trener Veljko Mršić produžio je ugovor sa španjolskim prvoligašem Río Breoganom pa će biti na njegovoj klupi i iduće sezone, izvijestio je taj klub.

Mršić je u siječnju napustio mjesto izbornika reprezentacije Hrvatske te s Río Breoganom potpisao ugovor do kraja tekuće sezone, no suradnja je sada produžena.

- Trener i klub su postigli dogovor da on vodi momčad i iduće sezone - priopćio je klub iz sjeverne pokrajine Galicije.

31.05.2021., Split - Treca finalna utakmica doigravanja prvenstva Hrvatske za kosarkase, KK Zadar - KK Split. Trener Zadra Veljko Mrsic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mršić, koji će za tjedan dana napuniti 51 godinu, osigurao je s Río Breogánom ostanak u prvoj ligi.

Momčad iz grada Luga zauzimala je osmo mjesto prije nego je Mršić sjeo na klupu, a sada zauzima 10. mjesto među 18 klubova.

Río Breogan je u nedjelju pobijedio kod kuće 105:96 Heredu San Pablo Burgos.

- Mršić je vodio Río Breogan u njegovom drugom povijesnom sudjelovanju u španjolskom kupu te je u prvenstvu i matematički osigurao ostanak u ligi, pa klub ima dovoljno vremena za razmišljanje o većim izazovima - priopćio je klub.

Río Breogan se, kao jedna od osam najboljeplasiranih momčadi u prvenstvu, bio plasirao na završni turnir španjolskog kupa gdje ga je u četvrtfinalu porazio Real Madrid 73:67.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije