Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV NEMA CIJENU

Oršić oduševio navijače plavih: 'Da u Dinamu završim karijeru? Ne bih se bunio'

Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
19.05.2022.
u 23:06

Ove sezone zabio je 13 golova i upisao tri asistencije u Prvoj HNL, a posebno se iskazao ponovno u Europi. Ukupno, zabio je pet golova, od toga četiri u Europskoj ligi, gdje je i triput asistirao.

Mislav Oršić bio je na rubu odlaska u Burnley ove zime za desetak milijuna eura, ali u Dinamu su mu taj transfer stopirali nakon razgovora, što se pokazalo punim pogotkom jer radi se o najbitnijem igraču plavih, igraču bez kojeg možda ne bi bilo ništa od titule prvaka. Kao što možda s Oršićem Burnley ne bi uoči posljednjeg kola strepio oko ostanka u ligi...

Ove sezone zabio je 13 golova i upisao tri asistencije u Prvoj HNL, a posebno se iskazao ponovno u Europi. Ukupno, zabio je pet golova, od toga četiri u Europskoj ligi, gdje je i triput asistirao. U Kupu je zabio jedan gol u dvije utakmice.

Trenutna vrijednost mu je, prema Transfermarktu, 11 milijuna eura i najizgledniji je odlazni transfer Dinama ovog ljeta. Ili?

08.05.2022., Zagreb, stadion u Maksimiru - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Mislav Orsic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Nikad se ne zna hoću li ostati ili otići. Potpisao sam ugovor na još četiri godine i ako ostanem tu, bit ću sretan - izjavio je za Dnevnik Nove TV Oršić pa dodao što želi u nastavku karijere:

- Normalno da je svakom igraču san igrati u jednoj od najjačih liga svijeta. No vidjet ćemo, što će biti to se nikad ne zna. Ne bih se bunio da završim karijeru u Dinamu.

Dakle, navijači se mogu radovati zbog ovih riječi, no treba biti realan. Mislav će ove godine napuniti 30 i odlazak u inozemstvo bi mu bio posao života, vjerojatno najunosniji do kojeg bi mogao doći prije završetka karijere. Uz to, teško da bi htio propustiti priliku igrati iz tjedna u tjedan protiv ponajboljih na svijetu...

Ali, ljubav nikad ne treba podcijeniti, a njegova prema Dinamu uistinu je jaka!

>>> Navijači skinuli nogometaše Dinama gotovo do gola

Ključne riječi

Komentara 1

CF
centar for
13:52 20.05.2022.

oršića treba pustiti da ode van i okuša se u nekoj jakog ligi, dao je puno dinamu i zaslužio je sada otići van! ne bi bilo fer više ga držati tu, a s druge strane dinamo ima kvalitetne zamjene na toj pozicji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije