Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Metličić igrao u dresu Partizana, Čupić sredio Červara

'31.07.2012., London - Ljetne Olimpijske igre2012, rukometna utakmica, 2. kolo, Hrvatska - Srbija. Ivan Cupic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
18.11.2012.
u 19:23

Nikola Karabatić u svom je rodnom gradu postigao pet pogodaka, Gajič je postigao 12, a Tej 6

U utakmici Lige prvaka Montpellier je u Nišu pobijedio Partizan 32:29. U prvoj europskoj utakmici nakon afere klađenja Nikola Karabatić u svom je rodnom gradu postigao pet pogodaka, Gajič je postigao 12, a Tej 6. Dakle, trojac iz spomenute afere zabio je 23 od 32 pogotka kluba. Petar Metličić postigao je dva pogotka, a zanimljivo je da su igrači Montpelliera igrali u rezervnim dresovima Partizana. Naime, kompletna prtljaga Montpelliera, pogreškom avioprijevoznika nije došla u Beograd pa su Karabatić i ostali morali igrati u rezervnoj opremi Partizana. Novi problem bile su tenisice. S obzirom da je bio neradni dan, za rukometaše Montpelliera posebno se otvorio jedan dućan sa sportskom opremom. Kupovalo se na brzinu, samo da se ima u čemu igrati.

Rukometaši Hamburga na krilima hrvatskog dvojca Duvnjak-Vori pobijedili su Flensburg (31:28). Domagoj Duvnjak postigao je devet, a Igor Vori šest pogodak. Nakon stanke zbog ozlijede prsta zaigrao je Blaženko Lacković i postigao  jedan pogodak. Utakmicu su sudili naši Gubica i Milošević. Veszprem je pobijedio na gostovanju kod Savehofa (32:22), uz dva pogotka Sulića, dok Mirko Alilović nije branio.

U ljepotici večeri u Ligi prvaka Metalurg, našeg trenera Line Červara, pred 7000 gledatelja pobijeđen je od Kielca sa 21:23. Najzaslužniji za pobjedu poljskog prvaka bili su hrvatski reprezentativci Ivan Čupić koji je bio sjajan u napadu, ter Željko Musa koji je briljirao u obrani.

U Zagrebovoj skupini Barcelona je pobijedila u gostima Pick Szeged (33:28)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije