Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE U VRHU

Mate Pavić osvojio prvi naslov s novim partnerom nakon rastanka s Mektićem

Split: Skupina D Davis Cupa, Ajduković, Pavić - Koolho, Middelkoop
Sanjin Strukic/PIXSELL
07.01.2024.
u 11:20

Pavić i Arevalo su u dva seta, sa 7-6(3), 6-4 pobijedili belgijsku kombinaciju Jorana Vliegena i Sandera Gillea nakon sat i pol vremena igre

Hrvatski tenisač Mate Pavić i Salvadorac Marcelo Arevalom osvojili su naslov u parovima na teniskom ATP turniru u Hong Kongu.

Pavić i Arevalo su u dva seta, sa 7-6(3), 6-4 pobijedili belgijsku kombinaciju Jorana Vliegena i Sandera Gillea nakon sat i pol vremena igre.

VIDEO Đoković urlao na Ivaniševića

Prvi set, u kojem su oba para po jednom izgubili svoj servis, odlučen je u tie breaku. No, u drugom setu, Pavić i Arevalo su oduzeli jednom servis Belgijancima i to je bilo dovoljno za pobjedu.

Paviću je ovo 36. naslov u paru u 66 odigranih finala, a ovo mu je bio prvi turnir s Marcelom Arevalom, njegovim novim partnerom. 

VEZANI ČLANCI:

Prvi je to naslov za Matu Pavića nakon što se rastao s dugogodišnjim partnerom, hrvatskim tenisačem Nikolom Mektićem s kojim je nizao brojne uspjehe. 

- Nije nam najbolje započela sezona, jednostavno smo probali neke stvari drugačije raditi. Imali smo dosta i pehova. Što god smo napravili, a trudili smo se poboljšati stvari, nije išlo i odlučili smo se probati osvježiti, pronaći druge partnere. Možda je i to razlog. S vremenom dođe do zasićenja, koliko god dobra suradnja bila. Obostrano smo se dogovorili - rekao je Pavić u srpnju 2023. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije