Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNA PORUKA

Ruski tenisač izbjegavao antidopiško testiranje: Zaradio je žestoku kaznu

Roland Garros - Illustration
Zabulon Laurent/ABACA
06.01.2024.
u 07:00

"Igrači koji odbiju testiranje su rijetki, ali ovo šalje snažnu poruku svakom sportašu o razornim posljedicama ako to učini," rekla je izvršna direktorica ITIA Karen Moorhouse

Ruski tenisač Vladislav Ivanov suspendiran je na četiri godine zbog izbjegavanja dopinške kontrole, objavila je Međunarodna agencija za integritet tenisa (ITIA). "Ivanov je suspendiran na razdoblje od četiri godine od strane neovisnog suda nakon kršenja Teniskog antidopinškog programa," objavila je ITIA.

Ivanov je u rujnu 2022. godine dobio obavijest da mora dati urin tijekom nastupa na turniru u Maroku, no oglušio se napustivši mjesto održavanja turnira. Kasnije se vratio kako bi dao uzorak, no optužen je za kršenje antidopinških pravila prema članku 2.3 TADP-a.

VEZANI ČLANCI:

"Igrači koji odbiju testiranje su rijetki, ali ovo šalje snažnu poruku svakom sportašu o razornim posljedicama ako to učini," rekla je izvršna direktorica ITIA Karen Moorhouse. Ivanov je u rujnu 2022. držao 835. mjesto na svjetskoj ljestvici.

VIDEO Kako je dres Luke Modrića postao problem: 'Doći će u svlačionicu i zatražiti sve'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije