Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI FINSKE

Vatreni priznao: Nisam očekivao da će me Čačić pozvati u reprezentaciju

Foto: Igor Kralj/Pixsell
03.10.2017.
u 11:59

Mario Pašalić i Antonio Milić složni su u ocjeni da Hrvatska kroz naredne dane može osigurati željeni plasman na Svjetsko prvenstvo

Uoči sraza s Finskom na riječkoj Rujevici te s Ukrajinom u Kijevu, Mario Pašalić ističe kako Hrvatska mora gledati isključivo na sebe i svoje rezultate.

- Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i budemo li pravi mislim da neće biti problema - izjavio je.

1/21

- Imamo dosta problema s ozljedama, no Hrvatska je uvijek imala mnogo kvalitetnih igrača. Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju. Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu. Dobri su nam i rezultati u Ligi prvaka, samo se još moramo vratiti na potrebnu ligašku razinu", dodao je Pašalić.

Među vatrenima je debitant Antonio Milić iz belgijskog Oostendea.

- Osjećaj je fenomenalan, veliko je zadovoljstvo biti među ovakvim igračima te nestrpljivo čekam početak treninga. Ujedno ću vidjeti i neke stare prijatelje iz klubova, jako sam sretan. Iskreno, nisam očekivao poziv s obzirom da smo prilično loše startali u prvenstvu. Nemam očekivanja oko mjesta u sastavu, na meni je raditi i trenirati, a sve ostalo bit će plus za mene - jasan je bio Milić.

- Svi od nas očekuju pobjede i mislim da to možemo ostvariti. Prvo treba pobijediti Finsku, tu smo favoriti, a onda u Kijevu - što bude. Nadam se da ćemo otići u Rusiju - završio je.

Komentara 5

IK
Ikonoklast
19:56 03.10.2017.

Cacic mrzi Strinica, to je jasno.

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
12:05 03.10.2017.

Nema iznenađenja. Ako tako odredi gazda Zdravko ulazi svatko koga se može u dogledno vrijeme uz primjerenu nadoknadu i proviziju prodati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije