Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPILI SE

Pivarić i Rog uvjereni da će se Hrvatska plasirati na SP

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
02.10.2017.
u 15:46

Reprezentativci Josip Pivarić i Marko Rog najavili su na okupljanju u Zagrebu nadolazeće izazove Vatrenih.

Josip Pivarić doputovao je iz Ukrajine u domovinu s manjim problemom s gležnjem, no to mu neće predstavljati poteškoću u pripremama za oglede s Finskom i Ukrajinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Uvjeren sam da ću biti spreman za obje utakmice. Mislim da ćemo se mobilizirati, skupiti glave i siguran sam u uspješan kraj. Ukrajina se također nada najboljem, vjeruju u svoj domaći teren i podršku punih kijevskih tribina te da nam tako mogu spremiti probleme, no ja uvijek kažem da mi to volimo. U pravoj nogometnoj atmosferi možemo pružiti maksimum, a tada s obzirom na našu kvalitetu naša pobjeda ne bi trebala doći u pitanje - kaže nogometaš kijevskog Dinama.

1/15

- Naravno, ne treba sada uopće razmišljati o Ukrajini, nego prvo pobijediti Finsku. Igrali smo protiv njih i znamo što očekivati. Teško nas mogu iznenaditi, igraju dugim loptama i čvrstim duelom, stoga moramo imati kontrolu nad igrom, dominaciju koja im neće dopustiti njihove ideje te moramo imati pravovremenu realizaciju - dodao je Pivarić.

Marko Rog također je optimist uoči posljednjih okršaja u Skupini I, gdje Hrvatska i Island imaju po 16 bodova, a Ukrajina i Turska po 14.

- Naravno da očekujemo plasman na Svjetsko prvenstvo i vjerujemo u njega. Pred nama su dvije važne utakmice, ne smijemo se opustiti jer nemamo pravo na kiks. Moramo odigrati kako znamo i ostvariti zacrtani cilj. Bez obzira na izostanke, mnogo smo puta pokazali da imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu uskočiti. Nadamo se pozitivnoj, lijepoj atmosferi na Rujevici. Vjerujem da ćemo na kraju slaviti zajedno s navijačima - rekao je.

Komentara 11

PO
POBROZDS
16:29 02.10.2017.

ako Pivaric ostane kuci.

RI
rikavac
19:16 02.10.2017.

Pivaric ima problema sa gleznjem al ce ga lijecnici zakrpat samo da igra a bio zdrav ili ne on igra isto igra ko panj. I mi uporno forsiramo tog igraca i sad kad je ozlijedjen a toliki igraci da nemoze ga neko zamijenit. Jel to problem igrat bez lijevog bocnog?

Avatar BUJICA
BUJICA
12:39 03.10.2017.

Bekrija,čudan mi je ovaj lik mamunamegalo,otvoreno izjavljuje ljubav muškarcu,da nije možda ............?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije