Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Mario Mandžukić zabio, Wolfsburg izgubio; remi Bayerna

'11.09.2011,Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL,VfL Wolfsburg vs FC Schalke 04, im Bild ein jubelnder Torschuetze Mario Mandzukic (Wolfsburg #18)  // during the match from GER, 1.FBL, VfL Wolfsbur
'nph / Schrader'
01.10.2011.
u 18:08

Pogodak Marija Mandžukića ipak nije pomogao njegovu Wolfsburgu da ostane neporažen u Leverkusenu

Mandžukić je, naime, zabio u 59. minuti za 1:1 – Schäfer je ubacio visoku loptu na drugu vratnicu, Mandžukić je skočio više od Topraka i udarcem glavom s četiri metra zatresao je mrežu!

Wolfsburg se tada vratio u utakmicu, no zadovoljstvo gostiju trajalo je samo šest minuta, kad je 23-godišnji švicarski Turčin Eren Derdiyok bio autor poteza kola! Umirio je, naime, loptu u šesnaestercu, potom se okrenuo leđima golu i prekrasnim škaricama sa 12 metara donio Leverkusenu vodstvo 2:1!

Treći je pogodak za domaćina postigao Kiessling, nakon protunapada pet minuta prije kraja. Dodajmo da je Srđan Lakić nastupio za Wolfsburg, zamijenjen je u 46. minuti. Ivan Perišić odigrao je dobrih 90 minuta u laganoj 4:0 pobjedi svog Dortmunda protiv Augsburga. Perišić nije bio strijelac, ali je sudjelovao u akcijama kod dva pogotka. Tri je gola zabio Lewandowski, jednom je strijelac bio nadareni Götze.

Kako je i najavljeno, Ivica Olić i Danijel Pranjić nisu bili među Bayernovim kandidatima za nastup u Hoffenheimu. Završilo je bez golova i tim remijem svakako može biti zadovoljniji domaćin, iako Bayern nije briljirao. Kao da su se dečki iz Münchena čuvali za tradicionalni nedjeljni posjet Oktoberfestu...

Veselu su utakmicu odigrali Nürnberg i Mainz! Već nakon 19. minuta domaćin je vodio 2:0, no u 52. minuti semafor je pokazivao vodstvo Mainza 3:2! Ipak, bod Nürnbergu spasio je Peckhart osam minuta prije kraja.

Rezultati 8. kola: Kaiserslautern – Stuttgart 0:2, Hoffenheim – Bayern 0:0, Dortmund – Augsburg 4:0, Leverkusen – Wolfsburg 3:1, Nürnberg – Mainz 3:3, Freiburg – Borussia (M) 1:0.

Poredak: Bayern 19 bodova, Werder (-1) i Mönchengladbach 16..

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prosoccer06
10:12 02.10.2011.

Zarada klađenjem uz sigurne sisteme i provjerene parove, posjetite: www.prosoccer01.blogspot.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije