Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatični naslovi

Marca piše o "Beogradskom paklu": Igrači Reala pod opsadom grobara došli do hotela

Beograd: Hezonja zabio 17 poena što nije bilo dovoljno za pobjedu svog kluba
Foto: Dusan Milenkovic/ATA Iamges/PIXSELL
1/3
02.05.2023.
u 09:52

Posljednju su utakmicu u Madridu obilježili kaos i tučnjava, a kod Partizana suspendirani su Punter i Lessort. Realovi igrači dolaskom u Beograd našli su se na "neprijateljskom teritoriju", stoji u španjolskom listu. "Nećete spavati.

Dramatično je na španjolskom sportskom listu Marca uoči meča Reala i Partizana u Beogradu. U četvrtini finala Eurolige, klubovi će odmjeriti snage, a Partizanu je sa ukupnih 2:0 iz madridskih mečeva izgledan prolazak u Final Four.

Posljednju su utakmicu u Madridu obilježili kaos i tučnjava, a kod Partizana suspendirani su Punter i Lessort. Realovi igrači dolaskom u Beograd našli su se na "neprijateljskom teritoriju", stoji u španjolskom listu. "Nećete spavati.

"To je jedna od poruka kojima su balkanski ultrasi dočekali Real, koji se u Beogradu zabarikadirao u svom tamošnjem bunkeru i ne napušta ga. Beograd je ustao protiv Reala", stoji u španjolskom listu.

Od zračne luke Nikole Tesle do hotela igrače Reala pratile su uvrijede i prijetnje Grobara, navijačke grupe Partizana. Ukoliko Partizan ne pobjedi četvrta će se utakmica igrati u Beogradu. Međutim, nastup Realu neće biti lak i očekuju da će im navijači svakako nastojati otežati posao. Ukoliko na ovoj utakmici prijeđu granicu izgledno je da na idućoj, ukoliko do nje dođe, neće biti gledatelja, piše španjolski list.

Naslovnicu lista krasi naslov "Beogradski pakao" popraćen tekstom: "Real dočekuje 20 tisuća fanatika. Goste, koje štiti ogromno osiguranje, očekuje zadatak koji se čini nemoguć." Da ne pretjeruju vidjeli smo jutro kada su igrače dočekali transparenti s porukama poput: "Musa(vi), i vas ćemo je**ti" te "Real nije ništa drugo osim imena".

VIDEO: Totalna ludnica na Macoli: Navijači usred noći dočekali igrače Dinama

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
18:44 02.05.2023.

Kolko još "beogradovanja" bude do kraja dana? I naravno, nastavak u 00:01. Uz plaće u kojoj ono valuti?

PE
Pentagon
10:26 02.05.2023.

Srbi su gostoljubivi.

Avatar CHOW
CHOW
11:10 02.05.2023.

Onako kako i zaslužuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije