Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA UVERTIRA

FOTO Navijači Partizana na vulgaran način dočekali Real. Jeziva poruka upućena je BiH zvijezdi

Spanish basketball Liga ACB match - Real Madrid vs Zaragoza
Alberto Gardin/LiveMedia / ipa-agency.net
02.05.2023.
u 08:29

Sutra se igra možda i presudni okršaj na plasman na final four Eurolige, a nakon makljaže u Madridu, košarkaši Reala imat će noćnu moru u Beogradu

Košarkaši madridskog Reala neće imati paklen doček samo u beogradskoj Areni, već je tako od trenutka kada su stupili na tlo u Srbiji gdje će sutra protiv Partizana igrati treću utakmicu četvrtfinala play-offa Eurolige. Navijači Partizana odlučili su prirediti poseban doček igračima španjolske ekipe od samog slijetanja na aerodrom 'Nikola Tesla'.

Naime, Grobari su na nadvožnjacima iznad autoceste, na relaciji od aerodroma do hotela gdje će biti smješteni košarkaši Reala, postavili poruke 'dobrodošlice'. 

- Real nije ništa drugo osim imena - jedna je od parola koja je dočekala kraljevski klub. 

Drugi je bio posvećen Argentincu Gabrielu Decku, ali nema sumnje da nosi dvosmislenu poruku, s obzirom da su dvojica Argentinaca članovi ljutog rivala Crvene zvezde. Puno je i uvredljivih i gnusnih poruka, a jedna od njih bila je upućena reprezentativcu Bosne i Hercegovine Džananu Musi.

- Musa(vi), i vas ćemo je**ti" - pisalo je na jezivom transparentu koja je stajala na jednom od mostova.

Treća utakmica play-off serije Eurolige igra se sutra od 20.30 sati u rasprodanoj Beogradskoj areni. Partizan vodi 2:0 i treba mu još jedna pobjeda za plasman na final four. Podsjetimo, sjenu na sjajne igre Partizana bacila je tučnjava u drugoj utakmici, koja je rezultirala suspenzijom dvojice košarkaša obje momčadi.

 

 

Komentara 3

OL
oLo
09:28 02.05.2023.

Bravo Grobari! I ako večeras Partizan izgubi, nije strašno, ima popravni pred punom Arenom, svojim vjernim navijačima najboljima na svijetu.

Avatar CHOW
CHOW
09:32 02.05.2023.

Mislim da se Musi malo tresu gaće, jer među tim navijačima ima velikih fanatika, a i sam je kriv, npr. Hezonju srdačno pozdravljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije