Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izvući ćemo se'

Maradonin dres za pomoć najsiromašnijima

Maradona
Foto: Reuters/IPA/Pixsell
10.05.2020.
u 09:15

Novac je omogućio kupovinu hrane, sredstava za higijenu i zaštitnih maski za stanovnike četvrti Favalloro.

Prodajom dresa argentinske reprezentacije s potpisom Diega Maradone namaknut je novac za siromašne žitelje četvrti na periferiji Buenos Airesa.

 - Izvući ćemo se - napisao je Maradona na dresu, koji je replika onoga koji je nosio na SP 1986. godine kada je Argentina postala svjetski prvak.

Dres je na aukciji prodana najvišem ponuditelju, a taj novac je omogućio kupovinu hrane, sredstava za higijenu i zaštitnih maski za stanovnike četvrti Favalloro. 

Više od 50 dana karantene i mjera protiv koronavirusa povećale su siromaštvo u Argentini, kazao je ministar za razvoj Danijel Aryojo, a najpotrebnijima se dijele tisuće tona hrane.

Argentina se pored epidemije koronavirusa suočava sa teškom gospodarskom i financijskom krizom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije