Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suparnici Hrvatske

Mađarski sidraši Kiss i Harai zajedno imaju 230 kilograma!

Fran Paškvalin, Gergely Kiss
Foto: Reuters/Pixsell
19.01.2016.
u 08:21

Prvi polufinalisti Europskog prvenstva u vaterpolu su Srbija i Grčka, te dvije momčadi će u međusobnom susretu odrediti finalista.

Mađarska danas u 20.15 sati očekuje Hrvatsku u četvrtfinalu Europskog prvenstva.

- U posljednjih nekoliko godina dobro prolazimo s njima. Bili smo s njima na pripremama u Zagrebu, znamo dobro koliko oni mogu, ali i koliko i mi vrijedimo - kaže naš reprezentativac Andro Bušlje.

Poznati su po brzom plivanju, no ovo je jedan atipičan sastav, imaju i dva snažna sidraša, Kissa i Haraija, koji imaju po 115 kilograma?

- Dobro, ja imam malo manje, 112 kilograma. 

Kako se nosite s tom dvojicom?

- Neće biti lako, to je četvrtfinale, tu nema lakog suparnika, ali ja se nadam kako ćemo nas trojica braniča, Burić, Macan i ja, dobro odraditi posao u obrani. 

U jučerašnjim četvrtfinalnim susretima Srbija je sa 15:5 bila bolja od Rusije, a Grčka od Španjolske sa 6:2, te će Srbija i Grčka međusobno igrati u polufinalu.

>>Joković: Neka opet bude drama, samo da pobijedimo

Komentara 3

MA
mali7
11:24 19.01.2016.

Naprijed barakude !

LI
liliZG
11:59 19.01.2016.

i to je bilo to..

ZG
zg223
16:21 19.01.2016.

ja i bob sapp imamo 250 kg...koji naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije