Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Lukaku spasio Mourinha, Watford dobio Tottenham nakon 31 godine

Burnley United
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.09.2018.
u 19:28

Momčad Josea Mourinha nije završila utakmicu u kompletnom sastavu, jer je u 71. minuti Rashford u raspravi sa Bardsleyjem zaradio crveni karton.

Nogometaši Watforda nakon 31 godine uspjeli su dočekati pobjedu protiv Tottenhama u ligaškom natjecanju, nakon što su u nedjelju slavili pred svojim navijačima sa 2:1 i tako zadržali stopostotan učinak u prva četiri kola engleskog prvenstva.

Sva tri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu i sva tri postigli su igrači Watforda. Doucoure je nespretnom reakcijom u 53. minuti poslao loptu u vlastitu mrežu te omogućio Tottenhamu da dođe do prednosti. No, domaća momčad je ubrzo došla do preokreta. U 69. minuti izjednačio je Deeney, a u 76. minuti Cathcart je postavio konačnih 2:1 za četvrtu uzastopnu pobjedu Watforda i prvi poraz Tottenhama u novoj sezoni.

Manchester United je na gostovanju kod Burnleyja došao do druge ovosezonske pobjede, a dvostruki strijelac za slavlje 2:0 bio je Romelu Lukaku u 27. i 44. minuti. U 69. minuti Marcus Rashford je izborio kazneni udarac koji Paul Pogba nije uspio pretvoriti u tri gola prednosti, jer je njegov udarac obranio iskusni Joe Hart.

Momčad Josea Mourinha nije završila utakmicu u kompletnom sastavu, jer je u 71. minuti Rashford u raspravi sa Bardsleyjem zaradio crveni karton, jer je pokušao suparnika udariti čelom.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Arsenal je sladio sa 3:2 u Cardiffu. Mustafi (12), Aubameyang (62) i Lacazette (81) bili su strijelci za "topnike", a dvaput su za domaće izjednačavali Camarasa (45+2) i Ward (70).

Liverpool, Chelsea i Watford su na vrhu s maksimalnih 12 bodova, a četvrti je Manchester City sa 10. Tottenham je peti sa pet bodova. Newcastle i Burnley imaju po jedan bod, a West Ham je na začelju bez bodova.

>> Pogledajte i ekskluzivni intervju s Yurijem Cortezom

Komentara 1

Avatar southman
southman
20:18 02.09.2018.

Mourinho spašen, dobra vijest za protivnike !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije