Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O OVOME ĆE RAZMISLITI

Luka Modrić dobio poziv legende: 'Nedostaje jedan takav, možda bi nam se htio pridružiti'

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Ansis Ventins/PIXSELL
19.03.2024.
u 13:38

Po nekim navodima španjolskih medija, Real će Modriću dati ponudu za novi ugovor, a nije tajna da ga žele i brojni drugi klubovi

Ne zna se još gdje će se Luka Modrić nastaviti nogometnu karijeru nakon isteka aktualne natjecateljske sezone. Još uvijek nije dobio ponudu madridskog Reala za produljenje ugovora, ali nije isključeno da će tamo ostati. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije na Santiago Bernabeu je stigao 2012. godine, a u rujnu će proslaviti 39. rođendan. Prije toga, čeka ga još jedno uzbudljivo proljeće u borbi za klupske trofeje, ali i nastup s hrvatskom reprezentacijom na Euru u Njemačkoj.

Po nekim navodima španjolskih medija, Real će Modriću dati ponudu za novi ugovor, a nije tajna da ga žele i brojni drugi klubovi. Već se neko vrijeme piše o interesu iz Saudijske Arabije, sjevernoameričkog MLS-a, a zna se da ga navijači žele vidjeti u Dinamu, gdje bi također mogao završiti karijeru.

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/6

Ovoga puta stigao je i poziv legende Chelseaja, Joe Cole. Inače, Modrića se s Chelseajem povezivalo i u prošlosti, pisalo se čak i o dogovoru kojeg su postigli on i bivši vlasnik Roman Abramovič za vrijeme Modrićevih igara u Tottenhamu. Sada je Cole uputio Modriću jednu vrstu neformalnog poziva.

- Zašto neki stariji igrač ne bi došao u Chelsea pomoći mladićima koji tamo igraju, a izrazito su talentirani. Chelseaju treba jedan takav, eto, Luka Modrić je bez ugovora na kraju sezone. Možda želi odigrati još jednu sezonu u Premier ligi, a koliko je samo pomogao Camavingi, Tchouameniju i Valverdeu - rekao je Cole, jedna od Chelseajevih legendi.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Bernardino
10:54 20.03.2024.

Svatko traži što vrijedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije