Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
XAVI U PROBLEMU

Luda utakmica u Španjolskoj! Barcelona izvela čudesan preokret pa pretrpjela gorak poraz

LaLiga - FC Barcelona v Villarreal
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/5
27.01.2024.
u 20:51

Barcelona sada zaostaje čak osam bodova za Gironom i deset za vodećim Real Madridom. 'Kraljevski klub' je svoje obaveze ovog vikenda uspješno odradio. U gostima kod Las Palmasa su preokrenuli i pobijedili s 2:1

Villarreal je u ludoj utakmici 22. kola La Lige s 5:3 svladao Barcelonu. Katalonci su kod kuće do 53. minute primili dva gola. Zatim su u nepunih 15 minuta stigli do izjednačenja da bi ih autogol Erica Baillyja gurnuo u vodstvo.

Ipak, nije bilo sreće za Barcu. Prednost su zadržali samo do 84. minute. Izgledalo je kao da će uzeti barem bod, no uslijedio je novi šok. Najprije je u 99. minuti zabio Alexander Sorloth, a konačan rezultat je postavio Jose Luis Morales u 102. minuti susreta.

VEZANI ČLANCI:

Barcelona sada zaostaje čak osam bodova za Gironom i deset za vodećim Real Madridom. 'Kraljevski klub' je svoje obaveze ovog vikenda uspješno odradio. U gostima kod Las Palmasa su preokrenuli i pobijedili s 2:1. Luka Modrić nije nastupio.

VIDEO Barcelona u problemima; Istražuju ih zbog korupcije

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:51 27.01.2024.

Šta je, Ćavi, ne igra ti nešto ta Barçelonetta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije