Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITF LAS VEGAS

Lučić u polufinalu Las Vegasa

Mirjana Lučić
Nino Strmotić
03.10.2009.
u 09:35

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić igrat će u polufinalu ITF turnira u Las Vegasu koji se igra uz nagradni fond od 50.000$.

U četvrtfinalnom meču je hrvatska igračica bila bolja od domaće predstavnice Lindsay Lee-Walters 7-6(4), 6-3. Druga je to pobjeda za 27-godišnju Makaranku u ogledima protiv ove Amerikanke, prvi puta uspješnija je bila 2002. godine u meču koji je trajao tri seta.

Lučić, koja u WTA poretku zauzima 373. mjesto, za finale će igrati protiv 216. tenisačice svijeta, Mađarke Anike Kapros koja je četvrtfinale prošla izbacivši šestu nositeljicu turnira, domaću predstavnicu Madison Brengle 6-3, 3-6, 6-0. I protiv nje Lučićka ima pobjedu u jedinom međusobno odigranom meču. Na US Openu 2002. godine slavila je 3-6, 6-1, 6-1.

U drugom polufinalu sastaju se treća nositeljica Ruskinja Regina Kulikova i Amerikanka Shenay Perry.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije