Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA KONKURENCIJA

Lovro Majer je zaludio pola Europe: Dva engleska diva u lovu na hrvatskog majstora

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva
Goran Stanzl/PIXSELL
22.01.2023.
u 12:02

25-godišnji Hrvat praktički može birati u koji će klub, četiri sudionika europskih natjecanja žele bivšeg Dinamovca

Lovro Majer definitivno je jedan od najtraženijih hrvatskih nogometaša ove zime, turski stručnjak za transfere Ekrem Konur objavio je na Twitteru kako se četiri ugledna kluba bore za potpis vatrenog. Arsenal i Manchester United, veliki rivali i engleski giganti, imaju na radau hrvatskog čarobnjaka koji oduševljava nastupima u Rennesu. 

Francuski prvak PSG je također zainteresiran za transfer Majera, ali mediji javljaju kako još uvijek nije stigla odgovarajuća ponuda, procjenjuje se da će Rennes dobiti između 35 i 40 milijuna eura. Madridski Atletico ali i Tottenham su također u igri, poslali su skautsku službu da prate hrvatskog nogometaša. 

 

 

Prema procjeni Transfermarkta, Majer vrijedi 22 milijuna eura, u Rennes je stigao iz Dinama za 12 milijuna eura. 

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije