Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer karijere

Lovro Majer senzacionalno prelazi u europskog giganta? Menadžer odradio presudni sastanak

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
18.01.2023.
u 16:58

Majer bi uskoro mogao postati suigrač Lea Messija, 25-godišnjak veznjak Rennesa je jedan od najboljih u francuskom Ligue 1

Lovro Majer na meti je bogatog francuskog prvaka Paris Saint Germaina, javlja portal Media Foot. Sjjani hrvatski reprezentativac navodno je oduševio Parižane u porazu od Rennesa u kojem je odigrao 89. minuta i sada ga žele dovesti na Park prinčeva. Francuzi pišu da se Majerov menadžer sastao s Luisom Camposom, sportskim direktorom PSG-a. Portugalac Campos je najodgovorniji za transfer politiku PSG-a, a trener Christophe Galtier je nezadovoljan učinkom vezne linije. 

Majer se protiv pariškog sastava prikazao u jako dobrom svijetlu pa bi uskoro mogao potpisati te postati suigrač Leu Messiju i Kylianu Mbappeu. Rennes je za njega tražio 60 milijuna eura, ali to PSG-u sigurno neće predstavljati nikakav problem. 

Majer je u Rennes stigao prošle godine iz hrvatskog prvaka Dinama za 12 milijuna eura. Vrlo brzo je pohvatao konce igre i postao ponajbolji igrač francuske momčadi.

Ukupno je odradio 58 utakmica, zabio osam pogodaka i podijelio 12 asistencija, dok je s reprezentacijom Hrvatske osvojio je brončanu medalju na katarskom SP-u.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 12

CH
Changi
18:08 18.01.2023.

Ti klubovi su mi najantipatičniji, kupuju igrače koji ih pobjeđuju. Real ( u košarci) nikad nebi osvojio Kup prvaka da Ciboni nije oteo Dražena Petrovića, koji ga je do tada rasturao u finalima.

AK
akšud
17:58 18.01.2023.

Da ne bu pak, tresla se brda, a rodio se miš?!?

Avatar Tombstone
Tombstone
17:38 18.01.2023.

Vjerovatno se financijski osigurao, ali bojim se da ce igracki stagnirati. PSG je kao zvezda ili CSKA. Dovode igrace koji njima prijete iz ostalih klubova lige I ti isti onda trunu na klupi. Nadam se da nisam u pravu, ali.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije