Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrač utakmice

Senzacionalni Majer oduševio Francuze: Srušili smo najbolju momčad svijeta

Match de Ligue 1 Uber Eats "Rennes - PSG (1-0)" au stade Roazhon Park
Federico Pestellini / Panoramic
16.01.2023.
u 10:06

Lovro Majer vratio se u početni sastav Brune Genesija i odmah pokazao zašto tamo treba i ostati

Nogometaši Rennesa su kreirali veliko iznenađenje te na domaćem terenu pobijedili favorizirani PSG rezultatom 1:0, time su stigli do devetog uzastopnog troboda na svom stadionu. Majer je odradio vrhunskih 89 minuta na terenu, a proglašen je i igračem utakmice te oduševio francusku javnost. 

- Nije bilo lako, ali sretni smo zbog pobjede. PSG ima najbolju momčad na svijetu i želite li protiv nje pobijediti, morate biti usredotočeni do samog kraja susreta. Mi smo to bili i zaslužili smo tri boda. Osjećao sam se dobro. Bilo je teško, puno sam pretrčao, ali trčali su i drugi igrači. Velika utakmica. Nastavimo li ovako igrati, siguran sam da ćemo imati sjajnu sezonu - izjavio je Majer poslije velike pobjede. 

Majer je prema statističkim podacima uspješno odigrao 64 dodavanja uz tri driblinga i deset uspješnih duela. SofaScore mu je dodijelila odličnu ocjenu od 7.4. 

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 1

BS
Blue_shirt
11:05 16.01.2023.

Nadam se da ce Zlatko pogledat snimku i uvidjeti tko u ligi nacija treba startati Lovro ili Vlasic/Pasalic. Mislim ovaj dvojac je solidan ali nemogu biti ispred Lovre koji ne prvi put u direktnom dvoboju sa triom Messi/Neymar/Mbape uzima bodove i ima bolju osobnu stat. Sto naravno ne znaci da je bolji igrac, nego da kad zatreba moze dati puno elipi i jos ako ga trener dobro iskoristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije