Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se na parket

Karabatić odigrao prvu utakmicu nakon zatvora

'French handball player of Montpellier Nikola Karabatic, suspected of match-fixing and illegal betting, leaves the Montpellier handball club\'s headquarters in Montpellier, in southern France, on Octo
'SYLVAIN THOMAS'
11.11.2012.
u 18:36

Nakon 45 dana osumnjičeni u aferi klađenja, Nikola Karabatić i Issam Tej i Dragan Gajič, zaigrali su ponovno za Montpellier.

Njih trojica zajedno su postigla 27 pogodaka u remiju 30:30 kod Selestata.

Karabatić je postigao šest, Gajič 11, a Tej deset pogodaka, no unatoč takvom učinku ‘najpoznatijih svjetskih kladitelja’, završilo je 30:30, a domaći su izjednačili pogotkom Petrenka u posljednjoj sekundi. Pero Metličić nije se upisao u strijelce za Montpellier.

Od osumnjičenih u sastavu nije bio jedino mlađi Nikolin brat, Luka Karabatić. Prvu bi europsku utakmicu Nikola Karabatić trebao igrati idući vikend u Ligi prvaka na gostovanju kod Partizana.

U rodnom Nišu će Karabatić igrati utakmicu Lige prvaka protiv Partizana...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije