Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRO DEMANTIRAO

Karabatić: Ni u snu ne bih nasrnuo na predsjednika!

nikola karabatić (1)
Pixsell
26.12.2012.
u 12:05

- Nisam ni razgovarao s predsjednikom u zadnjih mjesec dana tako da nisam mogao ni nasrnuti na njega - tvrdi rukometaš

Nikola Karabatić oštro je demantirao fizički sukob s predsjednikom Montpelliera Remyjem Levyjem. Štoviše, negirao je da je uopće bio na razgovoru s njim u nedjelju i razgovarao o uvjetima svog odlaska iz kluba. Podsjetimo, nakon kladioničarskog skandala vraćen je u prvu momčad Montpelliera, no u klubu ga se navodno žele rješiti. Među zainteresiranima za njegove usluge su Kiel, Kielce, Barcelona..., koji bi trebali platiti odštetu francuskom klubu, no Karabatić je tražio da ode besplatno. Tada je navodno nastao sukob i završio šaketanjem, no igrač sada tvrdi kaoko o tome nema ni govora.

- Zar novinari u Srbiji stvarno nemaju što pisati pa su počeli izmišljati gluposti o meni? Ja uopće nisam ni razgovarao s predsjednikom kluba u zadnjih mjesec dana pa tako nisam mogao ni nasrnuti na njega. To ne bih učinio ni u snu - napisao je Karabatić u jednoj od rijetkih objava na mješavini hrvatsko-srpskog.

Naljutio se Karabatić na prevedeni tekst iz francuskog L'Equipea kojeg su srpski mediji, tvrdi, krivo intepretirali. Sada se špekulira i kako je zatražio odlazak aktualnog trenera Canayera te dolazak Noke Serdarušića kao uvjet da ostane u klubu. U međuvremenu, s francuskom reprezentacijom priprema se za nadolazeći SP.

>> Karabatić se potukao s predsjednikom Montpelliera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije