Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Jug svladao Mladost u derbiju, Jadran i Jug ostali na stopostotnom učinku

Zagreb: Polufinale vaterpolo kupa, Jug - Mladost
Matija Habljak/PIXSELL
05.02.2022.
u 21:43

Jadran i Jug AO su na vrhu ljestvice s po 27 bodova iz devet nastupa, Mladost je treća s 21 bodom iz 10 utakmica, a slijede Solaris i Mornar BS s po 16 bodova

Vaterpolisti splitskog Jadrana te dubrovačkog Juga AO zadržali su stopostotni učinak u prvenstvu Hrvatske i nakon subotnjih susreta 10. kola.

Jadran je bio uvjerljiv s 20-9 (2-3, 5-2, 5-4, 8-0) protiv gradskog rivala Mornara BS, dok je Jug AO kao gost na bazenu na Sveticama nadigrao Mladost s 15-12 (3-3, 4-4, 5-3, 3-2).

Po četiri gola za Jadran postigli su Luka Bukić, Jerko Marinić Kragić i Konstantin Harkov, dok je Goran Solje bio trostruki strijelac za Mornar.

Dubrovčani su pobjede u derbiju stigli zahvaljujući četiri pogotka Alexandrosa Papanastasioua i tri Matka Žuvele, dok su kod Zagrepčana najefikasniji bili Franko Lazić s četiri i Marin Dašić s tri gola.

Jadran i Jug AO su na vrhu ljestvice s po 27 bodova iz devet nastupa, Mladost je treća s 21 bodom iz 10 utakmica, a slijede Solaris i Mornar BS s po 16 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije