Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANI JEFFERSON:

Bili smo bolji od Dinama, a nisam zaslužio karton jer nije bilo prekršaja

Jefferson
Jurica Galoic/PIXSELL
09.12.2015.
u 09:35

'Uvijek može bolje, ali za sada sam zadovoljan. Trebalo mi je vremena da se priviknem na novi klub, na novi grad...'

De Jesus Santos Jefferson, ili kraće Jeff, kako ga svi zovu, omiljeni je lik u Hajdukovoj svlačionici. Kako zbog dobrih igara, tako i zbog vedre naravi, stalno je dobre volje, nasmijan.

- Ali i zato što govori samo portugalski, koji razumije jedino Bilji, pa se ne možeš s njim ni posvađati kako spada – dodao je u šali jedan od njegovih suigrača.

A Jefferson je od prvoga dana od kad je stigao u Split prirastao srcu i navijačima Hajduka. Ciene ga zbog borbenosti i odgovorne igre u obrani, pokriva veliki prostor, a stigne odraditi i sve 'prljave poslove', za što ponekad i nastrada kod sudaca. Kao prošlog vikenda u Zagrebu, kada mu je Vučemilović bez razloga pokazao drugi žuti karton.

- Bio sam razočaran kad sam dobio taj karton, a još i više kad sam vidio da smo primili gol u zadnjim sekundama. Nadam se da će mi ga izbrisati, jer ga nisam zaslužio, nisam ni prekršaj napravio – kazao je za Goal.com Jefferson i dodao:

- Bili smo bolji od Dinama, zaslužili smo pobjedu ali na žalost primili smo taj nesretni gol i sada zaostajemo četiri boda iza Dinama i Rijeke.

Svojim igrama u dresu Hajduka za sada je zadovoljan.

- Uvijek može bolje, ali za sada sam zadovoljan. Trebalo mi je vremena da se priviknem na novi klub, na novi grad... Lijepo mi je ovdje, tako da sam siguran da će biti na proljeće još i boljih igara.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Pogledajte zašto je Jefferson dobio crveni karton. Imaju li se u Hajduku pravo ljutiti?

Komentara 14

BU
buljanzeljko453
10:21 09.12.2015.

Vi ste kanta za napucavanje, 2o godina ispadate u pretkolima u europi. .10 godina 3 u hrvatskoj. ..pravo jak klub. .. svi se tresu kad vi nastupate. .

DU
Deleted user
10:17 09.12.2015.

Reci Jeff odmah da te lopta pogodila čusto u ruku. Za još čišči jedanesterac. Reci Jeff da je sudac prekinuo Dinamovu akciju za čisti gol. Ponovo molim novinare večernjeg da probaju biti barem malo pošteni. Hvala.

ZO
zoom
09:41 09.12.2015.

start sa 2 noge uvijek se kažnjava sa žutim kartonom jer je opasan po protivnika!! a da je bio start sa 2 noge lijepo se vidi na slici!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije