Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Nacional u čudu

Je li to moguće? Bivši najbolji igrač svijeta potpisao za Split

Neto
Foto: Screenshot
1/2
18.02.2016.
u 22:48

"Pa što se ovo događa u našem futsalu? Kakve ćemo utakmice gledati ovog proljeća. Bravo Split Tommy. Veselimo se utakmicama s vama," poručili su iz Nacionala.

Bivši najbolji nogometaš svijeta u futsalu Brazilac Neto (34) potpisao je ugovor za hrvatskog prvoligaša Split Tommy.

Neto je 2012. godine predvodio reprezentaciju Brazila do naslova svjetskog prvaka na Tajlandu. Nagrađen je i Zlatnom loptom, nagradom za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, a postigao je i sedam golova pri čemu i dva pogotka u pobjedi 3-2 protiv Španjolske u finalu.

"Odabrao sam Split Tommy jer je klub koji vjeruje u brazilske igrače, a Hrvatska zemlja koja raste na futsal sceni. Učinit ću sve kako bi uloženo povjerenje vratio. Split je lijep i super grad za život, a to je olakšalo moju odluku još više," kazao je Neto koji je u dresu španjolskog Inter Movistara dva puta bio prvak Europe. Ima osvojene tri brazilske lige i dvije španjolske lige, tri kupa španjolske te još niz trofeja. 

"Presretan sam što smo uspjeli pronaći zajednički jezik s igračem kao što je Neto. Jedva čekam da dođe u Split i priključi se ostatku naše momčadi. Imamo momčad u koju vjerujem te se nadam da uz Božju pomoć i izostanak ozljeda možemo duplu krunu vratiti gdje i pripada - u Split," kazao je izvršni direktor Milan Čagalj.

Dolazak Neta u Split prokomentirali su i u redovima aktualnog hrvatskog prvaka Nacionala.

"Pa što se ovo događa u našem futsalu? Kakve ćemo utakmice gledati ovog proljeća. Bravo Split Tommy. Veselimo se utakmicama s vama," poručili su iz Nacionala.

>>Futsal Dinamo pred 500-tinjak gledatelja pobijedio Square sa 3:0

Komentara 5

TO
Toma2
00:09 19.02.2016.

Da. Izgleda da je moguće. Jedva čekam derbije čisto domaćeg Futsal Dinama sa Splitom i Nacionalom koji imaju svjetske klase. Futsal definitivbi dominira nad svim dvoranskim sportovima u HR.

BR
braveheart11
09:12 19.02.2016.

Bravo Tommy tako se vodi klub. Pozdrav iz Zagreba!

DE
derin
01:42 19.02.2016.

Odlično, jos kad bi bilo televizijski popraćeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije