Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IBRIČIĆ TRAŽI MIR

''Iz Hajduka mogu otići samo dođe li neka 'nemoralna' ponuda''

Senijad Ibričić
Goran Kovačević/VLM
20.11.2009.
u 14:26

Kao zainteresirani za Ibričića spominjali su se Blackburn, Beșiktaș, Celtic, Trabzonspor, Wolfsburg, HSV, a novi na listi je engleski Portsmouth.

Neuobičajen zahtjev spram medija iznio je Senijad Ibričić, najbolji igrač Hajduka, na kojega su oko bacili brojni klubovi. Spominjali smo Blackburn, Beșiktaș, Wolfsburg, Celtic, Trabzonspor, HSV, a u Zenici su ga pratili i predstavnici Portsmoutha, koji bi ga rado vidjeli u svojoj momčadi.

Ne selite me

– Htio bih vas zamoliti da me poštedite svakodnevnog seljenja u desetak klubova. Trenutačno nije prigodno vrijeme da se piše o tome, molio bih vas da to ne činite jer to može samo uznemiriti mene, moje suigrače, navijače... Kad se bude znalo idem li ili ne, sigurno ćete znati, prvo ću vama reći. Jednostavno, pisanje o tome me dekoncentrira, ne mogu misliti na ono na što moram misliti – kazao je Ibričić.

Imam ugovor

Ponovio je ono najbitnije.

– Igrač sam Hajduka, imam ugovor i ništa me drugo ne zanima. Ni s kim nisam razgovarao, nikakve izjave o tome nisam dao, a svaki dan čitam gdje idem – kaže Ibričić.

Ipak, na zimu će Ibričić možda otići s Poljuda.

– Znate moje želje glede Hajduka, uvijek sam govorio da u Splitu želim ostati što dulje, tako je i sada. Klub je na potezu i odlučit će o svemu. Nikad se ne zna, dođe li neka "nemoralna" ponuda, zašto ne – rekao je Ibričić.

Potvrdio je da su ga u Zenici gledali predstavnici nekih klubova.

– Ne samo u Zenici, jer kad vas klubovi prate, čine to na više utakmica – kaže Ibričić.

Dok oko njega traje ples milijuna, realnost je dvoboj s Croatijom Sesvetama.

– Malo sam umoran, šteta što nismo otišli na Svjetsko prvenstvo. U ove dvije utakmice pokazali smo da se možemo nositi sa svima – rekao je Ibričić.

Splićani do zimske stanke očekuju sve pobjede. Ima li Hajduk snage za to?

– Snage imamo, ali to moramo pokazati na terenu. U tri utakmice do zimske stanke moramo pobijediti kako bi nam bilo lakše na proljeće – zaključio je Ibričić.

A trener Reja suprotstavit će Sesvećanima četvoricu u zadnjoj liniji, prihvatio je prijedlog vodstva kluba da igra ofenzivnije. U prvoj momčadi igrat će Tomasov. Zadranin je, slučajno ili ne, prigodu dobio nakon što je u Biogradu Reja srdačno popričao s Renom Sinovčićem.

– Tomasov je dobro radio, odgovara mu taj sustav igre - objasnio je Reja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije