Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto nisu u vrhu

Ivković udario po Livaji i Petkoviću: 'Jedan ozbiljniji trening i na pola im osigurači iskaču'

Sarajevo: Novi trener Željezničara Tomislav Ivković održao konferenciju za medije
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
24.07.2023.
u 23:59

"Ante Čačić se danas smije jer su ga svi kritizirali kakvu momčad stavlja. Sad imamo istu takvu momčad u derbiju s Hajdukom na početku ove sezone", rekao je Tomislav Ivković, nogometni trener i bivši igrač

Hajduk je doista iznenadio pobjedom nad Dinamom, na Maksimiru, u nevjerojatnom preokretu prvoga kola HNL-a rezultatom 2:1. Nakon što je Petković postavio 1:0 i utakmica je krenula kao da će rezultatski biti uvjerljivija repriza obrane naslova prvaka Superkupa, kazneni udarac zvijezde plavih obranio je vratar Hajduka Ivan Lučić.

Nakon toga uslijedio je gol Marka Livaje za 1:1, a konačnu presudu Dinamu donio je pogodak Rokas Pukštas u 93. minuti igre. U HTV-ovoj emisiji Stadion, Petkovića i Livaju je komentirao Tomislav Ivković.

GALERIJA Hajduk šokirao Dinamo u Maksimiru i slavio u prvom derbiju sezone

Sarajevo: Novi trener Željezničara Tomislav Ivković održao konferenciju za medije
1/11

"Petković i Livaja su igrači kojima je Bog puno toga dao, a oni su iskoristili samo dvije četvrtine. Kad im dođe ozbiljniji trening, onda im već na pola osigurači iskaču. Zbog toga ne igraju u Real Madridu i Barceloni. Kao igrači su fantastični, ali dosegli su razinu treninga koju više ne mogu prijeći. Već i danas možda razmišljaju 'da su bili malo pametniji', gdje bi im bio kraj", rekao je Ivković.

VEZANI ČLANCI:

"Ante Čačić se danas smije jer su ga svi kritizirali kakvu momčad stavlja. Sad imamo istu takvu momčad u derbiju s Hajdukom na početku ove sezone. Isto je Ristovski bio na stoperu, a Ljubičić na lijevom beku. Vidjet ćemo za Mihajličenka hoće li biti pojačanje jer Dinamo zanimaju samo pojačanja", rekao je nekadašnji golman Dinama.

VIDEO Bjelica otkrio nepoznate detalje o transferu Oršića: 'Stav Southamptona je bio tvrd'


 

Komentara 7

EJ
ejStef
00:56 25.07.2023.

Ma mislim, da su Livaja i Petković u rangu mesija onda ne bi igrali u HNL-u, no i kao ovakvi su među najboljim igračima u ligi... Ekipa koju je imao Čačić ne može se usporediti s ovom, jer je imao Ademija i Oršića uz ove... Uprava Dinama sa Šimićem je totalno nesposobno, a izgleda i da su si podijelili novce, pa više nema za pojačanja i igrače. Uz to, potjerali su sve koji znaju kako s novcem i kako do novaca, pa sada imamo ovo što imamo... Što se tiče Bišćana, nema alibija za njega, napraviš najbolje od onog što imaš, ali to što imaš iskoristiš. U ovakvim klubovima prilagodiš igru da bi izvukao maksimum iz igrača, a ne forisraš svoju igru i pokušavaš uklopiti igrače u nju... U obje utakmice Leko je nadmudrio Bišćana, znao je da ne mijenja, da se tokom utakmice ne prilagođava promjenama i to je iskoristio. Čekao je da Dinamo padne, ubacio svježe igrače, u prvoj utakmici su se ispromašivali, dok je u drugoj pogodio... Bišćan nije napravio ništa, u prvoj tekmi je igrao bunker drugo poluvrijeme, u drugoj skoro isto. I u jednoj i u drugoj izmjene katastrofa... Pa stavi Bočkaja umjesto Ivanušeca (koji na drugu utakmicu nije niti došao), pomaknu Ljubičića u sredinu, Perkovića na beka, a ostavi Petkovića makar diše na škrge. A ne da izvadi Petkovića, a onda mu se igra raspadne... I riješiti se Drmića, a ne Petkovića, dok Petkoviću povisiti plaću. Pa ne može Šimić dovesti onog Francuza, koji je rezerva rezerve i to za 1,2 mil. € i onda ga plaćati da sjedi na klupi čak i u HNL-u...

Avatar mrIvan
mrIvan
09:01 25.07.2023.

Ovdje sve neki sportski direktori, agenti i nogometni treneri najviše klase. Pustite ljude da naprave posao jer transferi još traju. Je, kasne jer Dinamu treba što više igrača već na startu srpnja ali valjda Astanu možemo proći i ovakvi. A onda ćemo vidjeti koga će još dovesti i kako će to sve izgledati na terenu...

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
06:59 25.07.2023.

Tomislav Ivković: "Dinamo nemre postati svjetska momčad bez da ga vodi nogometni znalac i balkanski trenerski domoljubni kapitalac poput mene"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije