Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio rehabilitaciju

Ivica Kostelić se za posljednju sezonu već priprema na ledenjaku Mölltaler

Ivica Kostelić
Facebook
25.04.2015.
u 07:15

'Pred Ivicom su dva tjedna slobodnog skijanja nakon čega se cijela ekipa seli na ledenjak Hinterux, gdje će trenirati na stazi.'

Ivica Kostelić počeo je pripreme za posljednju skijašku sezonu. Prošlo je četiri tjedna otkako je artroskopski isprao koljeno u Krapinskim Toplicama.

– Nakon rehabilitacije u Daruvarskim Toplicama i nekoliko dana laganog skijanja na Sljemenu, Ivica je u srijedu s ekipom otišao na austrijski ledenjak Mölltaler gdje će početi ciklus snježnih treninga – izvijestila je Nika Fleiss, glasnogovornica reprezentacije. Kostelićev je tim prepolovljen, kao i tim naših ostalih reprezentativaca Natka Zrnčića-Dima i Filipa Zubčića. Naime, od deset ljudi u momčadi su ostali treneri Ante i Janica Kostelić, Nikola Bahovec i Igor Jakopović te fizioterapeut Zoran Pršo. U momčadi više nema društva koje se brinulo o brzim disciplinama. Nema trenera Kristiana Ghedine, servisera Roberta Kristana, pomoćnog trenera Dubravka Lalića, fizioterapeuta Danka Butale ni koordinatora Lea Mussija...

– Pred Ivicom su dva tjedna slobodnog skijanja nakon čega se cijela ekipa seli na ledenjak Hinterux, gdje će trenirati na stazi – dodaje Nika Fleiss.

>> Hrvati, učite od Kostelićevih, tada će nam svima biti bolje

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
07:39 27.04.2015.

Ivica Kostelić se za posljednju sezonu već priprema na ledenjaku Mölltaler i sve je podređeno pračenju, analiziranju i divljenju čudu na skijanju Tini Maze od koje Ivica kao i svi ostali skijaši svijeta mogu samo učiti kako se uspjeva sezonu svjetskog kupa završiti sa preko 2000 bodova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije