Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U PREMIERSHIPU

VIDEO Engleski nogometaš doživio strašnu ozljedu i vjerojatno završio sezonu

Twitter / FC Everton
07.08.2022.
u 16:19

Stravični prizori dogodili su se na Goodison Parku, hitna pomoć je pružala pomoć s kisikom nesretnom nogometašu.

Otvaranje sezone za braniča Evertona nije dobro završilo. Ben Godfrey zaradio je stravičnu ozljedu i najvjerojatanije završio sezone već u prvom kolu.

Branič Toffiesa spašavao je gol nakon pogreške obrane i sudario se s Kaijem Havertzom te ostao ležati na travnjaku. Odmah se putem prijenosa vidjelo kako situacije nije dobra, liječnička služba je utrčala u teren, čak je Godfreyu pružena i boca s kisikom.

 

 

Klub iz Liverpoola je danas objavio kako je došlo do puknuća fibule te engleskog nogometaša čeka dugotrajan oporavak. Ovaj tip ozljede je iznimno težak i bit će teško očekivati da će zaigrati ove sezone. Inače, Chelsea je slavio minimalnih 1:0 pogotkom veznjaka Jorginha.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije