Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U grčkom velikanu

Povremeni reprezentativac Hrvatske potpisao za Olympiakos

Hrvoje Milić
olympiacos.org
23.07.2017.
u 18:28

Fiorentina će dobiti milijun i pol eura odštete.

Dosadašnji lijevi bek Fiorentine, Hrvoje Milić, prošao je liječnički pregled u Ateni i potpisao za Olympiakos.

Talijanski klub dobit će milijun i pol eura odštete, a Milić stiže kao zamjena za Alberta de la Bella koji se vraća u Španjolsku.

- Vrlo sam sretan što sam postao član velike obitelji Olympiakosa. Moj cilj je igrati u Ligi prvaka i s Olympiakosom ući u povijest. Znam da je Olympiakos sedam puta zaredom prvak, ali nikad nije osvojio osam uzastopnih naslova. Mislim da su ova dva cilja najvažniji. Nadam se da ću pomoći momčadi da se oni ostvare - kazao je Milić za službenu stranicu grčkog velikana i dodao:

- Vidio sam mnoge video snimke Olympiakosovih navijača i ne mogu dočekati da zaigram pred njima. Jedni su od najboljih na svijetu.

Milić je ponikao u Osijeku, a uz Fiorentinu nastupao je i za Hajduk, Djurgårdens, Istru 1961 i Rostov. Za Hrvatsku je ubilježio šest nastupa.

Komentara 2

JU
Jure7
19:04 23.07.2017.

Bolje igrati u prvaku Grčke nego grijati klupu u Italiji...

IK
Ikonoklast
23:52 23.07.2017.

Ma moze on i u Real Madridu igrati, dzabe mu je, lijevi bok "repke" je rezerviran za 3-cu opciju Dinama za ljevog beka kojeg ne zeli kupiti ni singapurski drugoligas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije