Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba velikana

Sprema se senzacionalni transfer hrvatskog čarobnjaka!

Mateo Kovačić - Luka Modrić
Foto: Nordphoto/Acero/PIXSELL
1/6
22.07.2017.
u 17:07

Real ga ne želi prodati, ali brojni velikani koji se bore za njega sigurno neće odustati tako lako

Mateo Kovačić s madridskim Realom priprema se u SAD-u za novu sezonu i na treninzima se pokušava izboriti za svoju poziciju u momčadi. Međutim, postoji mogućnost da sljedeće sezone zaigra u nekom drugom klubu s obzirom na to da su brojni velikani zainteresirani za njegovo dovođenje.

Dolaskom Danija Ceballosa iz Betisa zaoštrila se konkurencija u veznom redu kraljevskog kluba. Iako je Kovačić prošle sezone odigrao dosta utakmice, ipak nije bio član udarne postave, a sada bi mu moglo biti još teže nametnuti se. Španjolski mediji nedavno su napisali kako Kovačić želi otići i potražiti momčad u kojoj će biti nositelj igre, ali Zinedine Zidane pokušao ga je odgovoriti od te ideje rekavši mu da će biti dovoljno minuta ove sezone za sve igrače.

Mateo Kovačić - Luka Modrić
1/12

To ga je nakratko i uvjerilo na ostanak, ali s obzirom na to kakvi klubovi ga žele dovesti, a pritom ga vide kao člana udarne postave, nije nemoguće da do kraja prijelaznog roka napusti Madrid.

Već duže vrijeme piše se o interesu Tottenhama koji je najviše zagrizao, ali njegova ponuda od 25 milijuna eura je odbijena. Sada su se u utrku uključili i drugi klubovi. Tako ga Jose Mourinho želi u Manchester Unitedu, vidi ga kao igrača koji bi uz Pogbu mogao držati vezni red crvenih vragova. No, za njega će se boriti s Arseneom Wengerom! Naime, engleski i španjolski mediji donose novu informaciju - Kovačića jako želi i Arsenal koji se ovog ljeta sprema puno potrošiti i stvoriti momčad koja će konkurirati za naslov prvaka.

Istovremeno se spominje i povratak u Inter. Talijanski mediji pišu kako se sportski direktor milanskog kluba Piero Ausilio prije nekoliko dana sastao s Kovačićevim agentom i pokušavao dogovoriti posao.

 

Pred Kovačićem je tako vrijeme u kojem mora odlučiti hoće li se ostati boriti za svoje mjesto pod suncem u Realu ili će, pak, prihvatiti novi izazov. Ponuda mu ne nedostaje...

Komentara 4

SA
sani1
17:26 22.07.2017.

Čarobnjak, a uopće ne igra? A kako bi ga tek zvali da igra?

Avatar zagorac2
zagorac2
08:35 23.07.2017.

ha ha ha

ME
MejaCity
10:28 23.07.2017.

samo da takav čarobnjak ne ide u ARSENAL to mi je najdraži klub....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije