Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelovao u anketi

Najbolja atmosfera je u Beogradu! Hrvat koji je našu reprezentaciju stavio 'na čekanje' oduševio Srbe izborom

26.04.2020.
u 17:13

Hezonja je posljednji puta za Hrvatsku nastupao na Olimpijskim igrama u Riju, međutim nije za odazvao na Eurobasketu 2017. godine

Talijanski portal Sportando, specijaliziran za košarkaške teme, postavio je u nedjelju ujutro zanimljivo pitanje na svom profilu na Twitteru, u kojoj je od europskih košarkaških dvorana najbolja atmosfera.

Kao opcije je ponudio beogradsku Štark Arenu, izraelsku Yad-Eliyahu Arenu (Tel Aviv), milanski Mediolanum Forum i atensku OAKA arenu, a zanimljivost kaže da se u anketu uključio i Mario Hezonja, hrvatski košarkaš i član NBA kluba Portland Trail Blazers, čija je sudbina u hrvatskome dresu još uvijek neizvjesna.

Hezonja je na svom profilu na Twitteru beogradsku i atensku dvoranu označio kao europske dvorane s najboljom atmoferom u kojima je igrao, što je su odmah zapazili srpski novinari i istaknuli na naslovnicama svojih portala.

Inače, Štark arenu koriste košarkaši Crvene zvezde i Partizana, a sudionici ankete su se u komentarima pobunili da su Talijani kandidata iz Milana na popis ugurali preko veze.

 

Kada smo kod Hezonje, u rujnu je na Facebooku u jednoj objavi dao naslutiti kako bi volio u budućnosti ponovno nositi hrvatski dres, možda čak i tijekom kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Tokiju, ali se sve do danas se nije javio izborniku Veljku Mršiću.

Hezonja je posljednji puta za Hrvatsku nastupao na Olimpijskim igrama u Riju, međutim nije za odazvao na Eurobasketu 2017. godine.

Komentara 2

Avatar PatriciaMA87
PatriciaMA87
23:33 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆lo︆︅v︅︆­­e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

ZB
Zoki-Bijela
17:40 26.04.2020.

I njemu je more do koljena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije