Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODLUKA

Hrvat kojeg želi Srbija: 'Nisam ni pravoslavac ni katolik, za mene je to ista vjera'

Bojan Knežević
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
06.04.2019.
u 13:03

Moj sin ima podršku što god odluči. Neka igra i za Kamerun ako je to njegova želja! - dodaje Žarko Knežević

Jučer je hrvatskim nogometnim nebom proletjela senzacionalna vijest kako igrača Lokomotive Bojana Kneževića tamošnji savez želi vidjeti u reprezntaciji Srbije

– Istina je! Zvali su me nedavno iz Srbije, zvao me čovjek iz Saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za Srbiju i pitao me jesam li zainteresiran. Moram priznati da me malo zatekao. Potom mi je rekao da zna da mogu ostvariti uvjete igranja za Srbiju, da je samo na meni da kažem jesam li zainteresiran ili odbijam takvu mogućnost – rekao je Knežević za Sportske novosti.

- Mama i tata će stati iza moje odluke, oni se neće petljati u moj izbor. Svi moraju biti svjesni da ja sam odlučujem što ću napraviti, pa čak ni roditelji nemaju pravo i ne žele sudjelovati u mojem izboru - rekao je za 24sata

- Nisam. Spreman sam na razgovor s njima, ali samo ako oni iniciraju. Svjestan sam kolika je kvaliteta naše mlade reprezentacije, koliko sjajnih veznih igrača imamo, a ako Gračan nazove, sigurno ga neću odbiti - dodao je Knežević koji je odgovorio i na osobna pitanja poput vjere. 

- Meni je to isto, ne izjašnjavam se ni kao pravoslavac ni kao katolik. To je praktički ista vjera, za mene nema razlike - kazao je, a njegov otac je poručio: - Moj sin ima podršku što god odluči. Neka igra i za Kamerun ako je to njegova želja! - dodaje Žarko Knežević.

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih nogometaša


 
Ključne riječi

Komentara 35

JU
juma
13:37 06.04.2019.

Vjera jeste ista, ali je njezina zemaljska izvedba razlicita. Dakle, vec prema tome sto i kako prakticiras si katolik ili pravoslavac. No, tebi bi bolje bilo baviti se nogometom, nego se ovako razvlaciti po medijima.

TH
than
13:08 06.04.2019.

Koliko sam ja jučer čitao njega nitko od tamo nije zvao. Dečko se malo zaletio. Bolje da je šutio. Ovako si je sam sudbinu "zakucao".

DU
Deleted user
14:22 06.04.2019.

Dečko nezna gdje je šupalj dok bura ne puhne. Bolje mu je da šuti. Nije pravoslavac, nije katolik. Reci slobodno da si pravoslavac, neće ti nitko ništa. Pa nisi katolik u srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije