Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin i u porazu

Hiddink dobio pljesak kad je ušao u svlačionicu i čestitao našima

'sport.....moskva......06.09.2006. moskva - stadion lokomotive/ utakmica rusija-hrvatska/hiddink i bilic snimo: marko lukunic'
'lukunic marko'
16.11.2011.
u 19:56

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić najavio je da će Hrvatska i Turska u sljedeće dvije godine odigrati i dvije prijateljske utakmice.

Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević otkrio je zanimljivu potankost:

- Turski izbornik Guus Hiddink (sad već bivši, op. a.) ušao je nakon utakmice u našu svlačionicu i čestitao igračima i stožeru na plasmanu na EP. Zahvalili smo mu i zapljeskali – rekao je Jurčević, a Bilić je dodao:

- Na svijetu ima 20-ak dobrih trenera. Ali, kad bih baš morao izabrati samo jednoga, onda bih za najboljeg izabrao Hiddinka! Pravi je gospodin, veliki znalac, uspješno je vodio velike klubove i reprezentacije, sjajan je čovjek i sjajan trener – kaže Bilić.

Jurčević je potom naglasio da smo u Istanbulu ostvarili povijesnu pobjedu, a uzvrat u Zagrebu bio je odigran taktički inteligentno. Posebno je izdvojio kapetana Darija Srnu, pravog vođu ove momčadi. A Aljoša Asanović je naglasio:

- Ni u najtežim trenucima nismo gubili vjeru u naše karakterne i kvalitetne igrače. I bit će još bolje...

Glavni tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić najavio je da će Hrvatska i Turska u sljedeće dvije godine odigrati i dvije prijateljske utakmice. Ovo je, eto, bio početak jednog divnog prijateljstva...

Ključne riječi

Komentara 6

PL
PLAVI9
20:10 16.11.2011.

Iskrene cestitke svim ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj na plasmanu na Europsko prvenstvo...SVAKA CAST!!!!.. Za Darija Srnu ...budi veliki covjek kao sto si i igrac....ne trebaju ti oni bezvezni razgovori sa sudijom i stalno provociranje sudija jer to ne da na kraju kosta tebe ...to kosta cjeli tim hrvatske...jer Hrvatska bez Srne i sa Srnom nije isti tim,....neka ti Lulic i njegova glupost u Lisabonu bude sjeta!!!!...Jos jednom BRAVO ZA HRVATSKU!!!!

DU
Deleted user
21:08 16.11.2011.

Ovo je, eto, bio početak jednog divnog prijateljstva... ------------------------------------- nije krv voda

CR
cruela
21:15 16.11.2011.

@worldwizards - ni glupost ne pogađa svakoga, ali na tebe se baš zalijepila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije