Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Las Palmas

Halilović operiran, klub objavio fotografiju iz bolničkog kreveta

Alen Halilović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.10.2017.
u 11:26

Operacija je bila uspješna i Halilović sada ulazi u razdoblje oporavka, priopćio je Las Palmas.

 Kapetanu mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alenu Haliloviću uspješno je u operiran gležanj lijeve noge u jednoj klinici u Madridu te će nakon jednotjednog odmora započeti s procesom oporavka, priopćio je njegov klub Las Palmas.

Mladi 21-godišnji ofenzivni vezni igrač ozlijedio se 17. rujna u prvenstvenoj utakmici protiv Athletic Bilbaa, kada je u 37. minuti na njega startao Raul Garcia.

"Operacija je bila uspješna i Halilović sada ulazi u razdoblje oporavka. Rehabilitacija će početi nakon što prođe tjedan dana tijekom kojih će mirovati", naveo je Las Palmas u priopćenju objavljenom na klupskom internetskom portalu uz Halilovićevu fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi da mu je lijeva noga imobilizirana do visine koljena.

 

Halilovićeva jača noga je upravo lijeva, a na teren bi se trebao vratiti za dva do tri mjeseca. Za to vrijeme će proći rehabilitacijski postupak na Kanarskim otocima.

"Medicinska služba Las Palmasa kao i liječnici hrvatske reprezentacije odlučili su da je za igrača najbolje da se podvrgne operativnom zahvatu", dodaje se u priopćenju.

Komentara 2

IL
ilijan
21:19 22.10.2017.

Alene sve naj bolje!

KU
kupatilo
20:25 22.10.2017.

balerina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije