Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na operaciju

Klub potvrdio: Kapetan Hrvatske U-21 pauzira dva do tri mjeseca

Alen Halilović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.10.2017.
u 00:35

"U petak će proći operacijski zahvat zgloba lijeve noge u klinici u Madridu. Bit će najmanje dva do tri mjeseca izvan terena"

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije 21-godišnji Alen Halilović, koji se ozlijedio prije mjesec dana, u petak će u Madridu proći operaciju zgloba lijeve noge pa će izbivati s terena dva do tri mjeseca, priopćio je u nedjelju njegov klub Las Palmas.

Halilović se ozlijedio 17. rujna u prvenstvenoj utakmici protiv Athletic Bilbaa, kada je u 37. minuti na njega startao Raul Garcia.

"U petak će proći operacijski zahvat zgloba lijeve noge u klinici u Madridu. Bit će najmanje dva do tri mjeseca izvan terena", izvijestio klub s Kanarskih otoka na svojoj internetskoj stranici.

Halilovićeva jača noga je upravo lijeva pa su liječnici Las Palmasa i hrvatske reprezentacije procijenili kako je bolje da bude podvrgnut operativnom zahvatu.

Ofenzivni nogometaš je ozlijeđen nakon dobrog otvaranja sezone koju je počeo u udarnoj postavi Las Palmasa u utakmicama protiv Valencije, Malage i Athletica. Ljetos mu je izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan dao kapetansku vrpcu koju je nakon odlaska u A reprezentaciju ostavio vezni Mario Pašalić.

Ove sezone je Halilović je upisao tri asistencije, jednu za Las Palmas i dvije za Hrvatsku U-21 u pobjedi od 3-0 u Moldaviji.

Komentara 2

CA
cortesova arkebuza
11:37 16.10.2017.

Brz i uspješan oporavak Alene !!!

MA
..Marsijanac
05:16 16.10.2017.

Mladic uci kako je igrati u tudjini. Sad ce ili osvrsnuti i postati veliki igrac ili ce propasti........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije