Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugotrajna stanka

Halilović mora na operaciju, na teren se vraća tek u 2018.

Alen Halilović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.10.2017.
u 14:58

Halilovića nakon toga čeka dugotrajan oporavak, prvi dio sezone za njega je završio.

Alen Halilović nema sreće u novoj sezoni. Već u prvom kolu nove sezone u Las Palmasu dobio je crveni karton, a sredinom rujna ozlijedio se u utakmici protiv Athletic Bilbaa. Tada je u 37. minuti utakmice na njegov gležanj startao Raul Garcia, a ta je ozljeda ozbiljnija nego se pretpostavljalo.

Haliloviću bolovi nikako ne prestaju, bez obzira na terapije, pa je donešena odluka da ide na operaciju. Mladi hrvatski noghometaš 'pod nož' će sljedeći petak u Madridu, a zahvat će obaviti nizozemski stručnjak Cornelis van Dijk.

Halilovića nakon toga čeka dugotrajan oporavak, prvi dio sezone za njega je završio. Očekuje se da će oporavak trajati više od dva mjeseca, što znači da u 2017. godini više neće nastupiti. 

Komentara 1

IL
ilijan
15:11 14.10.2017.

Alene da si ostao i Dinamu još dvije godine, vrijedio bi 5p miliona eura. A ovako gdje si neznaš ni ti sam. Sretno za oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije