Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI SAN MARINO

Gračanu otpala trojica! Halilović: Pristup mora biti kao protiv Grčke

Hrvatska U21
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
13.10.2018.
u 13:38

- Što se mog pogotka tiče, svi nogometaši imaju razdoblja kada su puni samopouzdanja i sve im polazi za nogom, tako se i meni sada odbilo od bloka u mrežu - rekao je Vlašić.

Hrvatska U-21 reprezentacija na korak je do Europskog prvenstva nakon što su u petak u Puli s 2:0 pobijedili Grčku.

- Čestitam suigračima i izborniku, cijelom stručnom stožeru. Mnogo se naših generacija mučilo kako bi izborilo Europsko prvenstvo mladih reprezentacija, i mi smo se poprilično namučili, ali nadam se da je publika zadovoljna našom predstavom. Dobro smo počeli, unatoč grčkom pritisku - kada je Posavec imao dvije ili tri odlične intervencije. Znali smo što nas čeka, s obzirom da je Grcima ovo tek prvi poraz u dvije godine. Sada nas čeka još ta jedna utakmica u San Marinu, kojoj moramo pristupiti isto kao i protiv Grčke - rekao je kapetan mladih vatrenih Alen Halilović dok je Nikola Vlašić, koji je zaslužan za prvi gol, istaknuo:

- Utakmica je bila teža nego što smo zamišljali, očekivali smo da će se Grčka više braniti, a u jednoj su mjeri preuzeli posjed lopte. Ipak, pokazalo se da smo kvalitetniji, uspješno smo se branili kada je trebalo, a nakon toga smo zabili pogodak koji nas je podignuo i počeli smo kontrolirali utakmicu. Čestitke svima i hvala navijačima što su nas podržali, pogotovo su oni mladi dali sve od sebe. Što se mog pogotka tiče, svi nogometaši imaju razdoblja kada su puni samopouzdanja i sve im polazi za nogom, tako se i meni sada odbilo od bloka u mrežu. Lijep je osjećaj, samo da tako nastavim.

Da bi izborili plasman na Euro koji se sljedeće godine igra u Italiji i San Marinu u ponedjeljak nam je potrebna pobjeda kod San Marina.

U toj utakmici mladi vatreni bit će oslabljeni neigranjem Duje Ćaleta-Cara, Borne Sose i Marina Pongračića, pa su naknadno pozvani Petar Rubić i Maksim Oluić.

>> Pogledajte i doček vatrenih na Rujevici

Komentara 6

Avatar southman
southman
16:03 13.10.2018.

Idemo dečki još to u ponedjeljak odraditi !

Avatar southman
southman
16:03 13.10.2018.

Idemo dečki još to u ponedjeljak odraditi !

DH
dalibor.hren
13:57 13.10.2018.

Iz kojih razloga, zbog čega je Halilović kapetan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije