Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U21 reprezentacija

Hrvatska korak do Eura! U Puli smo srušili Grčku

Hrvatska korak do Eura! U Puli smo srušili Grčku
Foto: Duško Marušić/Pixsell
12.10.2018. u 19:53

Hrvatska je u Puli s 2:0 pobijedila Grčku te došla na korak do plasmana na Europsko prvenstvo u Italiji i San Marinu. Za potvrdu prvog mjesta u ponedjeljak trebalo slaviti u San Marinu u posljednjoj utakmici kvalifikacija.

Bolje su otvorili Grci koji su već u 4. minuti opasno zaprijetili, čak i zatresli okvir našeg gola, no rezultat se srećom nije mijenjao.

Hrvatska je počela igrati tek nakon 20-ak minuta igre, a prvi udarac u okvir gola imali smo u 37. minuti kada je Brekalo s 18 metara pucao ravno u vratara Grčke.

Do vodstva smo stigli u 40. minuti kada je Vlašić pucao iskosa s lijeve strane s 13, 14 metara, lopta je na putu do gola pogodila Pasalidisa, promijenila smjer i završila u mrežu.

U nastavak smo krenuli odlično, imali nekoliko dobrih prilika za 2:0, no nismo se iskazali u završnici. U 65. minuti Grci su ostali s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Nikolaou.

Nakon toga Hrvatska je tražila drugi gol, do kojeg je na kraju i stigla u 94. minuti kada je sjajno iskosa s lijeve strane pogodio Brekalo. Tako smo stigli do vrijedna tri boda i korak do plasmana na Euro.

Rezultati by SofaScore

>> Pogledajte i kako zabija Usain Bolt

 

Komentara 10

MA
Marsijanac
17:56 12.10.2018.

Ovo je potentan sastav. Morali bi pobjediti. Naprijed 'klinci'!

Avatar Mirko224
Mirko224
19:53 12.10.2018.

Bravo Hrvatska.

JA
JanezIQ45
20:25 12.10.2018.

Gledao sam cijelu takmicu......dojam je da imamo odlicnog golmana te Vlasica i Brekala.....ostali su lutali uokolo kao i trener koji nije dorastao zadatku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije