Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNO JE PRIMIJETIO

Golman Spursa se ispričao nakon velikog gafa: To je neprihvatljivo

FILE PHOTO: FA Cup - Fourth Round - Wycombe Wanderers v Tottenham Hotspur
HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.03.2021.
u 21:52

Primijetio sam jutros nakon što sam se probudio da je netko mislio da smo pobijedili s 3:0. To je nemarno, a tako i zvuči, ali to je istina. Napisano je: 'Posao odrađen'. To je neprihvatljivo

Jutro momci, osjećam da se moram ispričati u ime svoje PR ekipe. Primijetio sam jutros nakon što sam se probudio da je netko mislio da smo pobijedili s 3:0. To je nemarno, a tako i zvuči, ali to je istina. Napisano je: 'Posao odrađen'. To je neprihvatljivo i siguran sam da je iznerviralo mnoge ljude i žao mi je zbog toga. To nije došlo od mene i ne osjećam ništa drugo nego ljubav prema klubu i podršku prema momčadi. Osjećam se utučeno kao i momci tako da se ispričavam, rekao je Joe Hart, golman Tottenhama koji je utakmicu s Dinamom 'odradio' s klupe, a nije primijetio strašnu pogrešku svoje PR ekipe na vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na njegovom je Instagramu  nakon utakmice objavljen rezultat susreta uz zelenu kvačicu i poruku: "Posao odrađen." Nekoliko minuta kasnije objava je izbrisana, ali nije prošla nezapaženo.

Mnogi su se čudili ovoj objavi budući da je 'posao obavio' zagrebački klub i nakon hat-tricka Mislava Oršića slavio je 3:0 i tako nadoknadio 0:2 iz Londona za prolazak u četvrtfinale Europa lige.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:24 19.03.2021.

igrači tottenhama se kladili na dinamo. posao odrađen.

DH
dalibor.hren
07:33 20.03.2021.

A posao je stvarno odrađen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije